Lähteet: Törttöilikö Valioliiga-tähti autollaan varhain aamulla? Aston Villan kapteeni pakeni naapurien mukaan paikalta pitkän bileillan jälkeen

© Kuva: Getty Images
Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Länsi-Midlansin poliisi on aloittanut tutkinnan sunnuntaina aamulla sattuneista tapahtumista, joihin Aston Villan kapteenin Jack Grealishin uskotaan olevan osallinen.

Poliisi sai sai Solihullin Dickens Heathista ilmoituksen, että joku on törmännyt Range Roverillaan kahteen pysäköityyn autoon, joihin tuli pientä vahinkoa. Auton kuljettaja jätti yhteystietonsa toiselle kansalaiselle ennen kuin jatkoi matkaansa kävellen. Poliisi on ilmoittanut, että se haluaa kuulustella auton omistajaa.

Sunnuntaina sosiaaliseen mediaan ilmestyi kuvia vahingoittuneesta valkoisesta Range Roverista sekä 24-vuotiasta Grealishia muistuttavasta henkilöstä, joka on pukeutunut kuvassa eri parin tohveleihin, shortseihin ja huppariin.

Grealish oli tapausta edeltäneenä päivänä ladannut sosiaaliseen mediaan videon, jossa hän kehotti ihmisiä pysymään kotona koronaviruksen takia. Videolla hän ohjeistaa seuraajiaan poistumaan kotoa vain ruokakauppaan, apteekkiin tai harrastamaan liikuntaa ja muistuttaa ihmisiä pitämään vähintään kahden metrin turvavälin toisiinsa.

Daily Mail kertoo silminnäkijältä saamiensa tietojen mukaan, että huppariin pukeutunut henkilö oli juurikin Grealish, jonka seurassa oli entinen ammattilaispelaaja Tony Capaldi. Silminnäkijä kertoi, että Grealish poistui rakennuksesta, jossa hänen entinen joukkuekaverinsa Ross McCormack omistaa asunnon. Grealishin on aiemmin nähty saapuvan Aston Villan harjoituksiin samankaltaisella Range Roverilla.

The Sunin mukaan naapurustossa asuva henkilö vahvisti lehdelle, että autolla kolaroinut epäillty oli Grealish, joka oli naapurin mukaan juhlimassa läpi yön.

– Bileet jatkuivat koko yön. Se oli sietämätöntä.

Naapuri kertoi, että törmäykset sattuivat hieman kahdeksan jälkeen ja kuuluivat jokaiseen asuntoon.

– Jack Grealish seisoi ulkona autonsa vieressä vartijan kanssa.

– Hän näytti epävakaalta ja hämmentyneeltä.

– Heillä oli kunnon kahina, koska Jack ei halunnut jäädä odottelemaan, mutta ihmiset vaativat häneltä vastauksia.

– Hän kohautteli olkapäitään ja sanoi ylimielisesti, että maksaisi kaiken, ikään kuin se ei olisi isokaan vaiva.

Kuusivuotiaasta asti Aston Villaa edustanut Grealish on pelannut tällä kaudella 31 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä yhdeksän maalia ja syöttänyt kahdeksan. Häntä on povattu jo tovin Englannin A-maajoukkueeseen, mutta hän ei ole vielä debytoinut Gareth Southgaten miehistössä.

Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS