Old Traffordille jo pidemmän aikaa yhdistetty Jack Grealish on yhä Manchester Unitedin tähtäimessä. Halvalla Aston Villan tähtipelaaja ei kuitenkaan lähde, kertoo The Athletic.

Grealish, 25, allekirjoitti viime kesänä uuden sopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Sopimus ulottuu peräti vuoteen 2025 saakka.

Uudesta diilistä huolimatta Grealish ei ole poistunut suurseurojen tähtäimestä. Manchester Unitedin kerrotaan olevan yhä hanakasti Englannin maajoukkuepelaajan perässä, vaikka se vahvistikin joukkuettaan Donny van de Beekillä viime syksynä.

LUE MYÖS: Hupaisa tarina! Valioliigatähti Jack Grealish paljasti, miksi jättää sukkansa niin matalalle: “Silloin siitä tuli taikausko”

Uusi sopimus on kuitenkin vaikuttanut luonnollisesti Grealishin pyyntihintaan. Athleticin mukaan Aston Villa vaatii talismaanistaan vähintään 90 miljoonan punnan (noin 99,4 miljoonaa euroa) siirtokorvausta.

[readmore from=Manchester-United]

Manchester United ei aio tavoitella Grealishia kesken kauden, mutta saattaa tehdä pelaajasta tarjouksen kesän siirtoikkunassa. Paul Pogban tulevaisuuden ja Aston Villan taloudellisen aseman kerrotaan olevan avainasemassa potentiaalisten siirtoneuvotteluiden suhteen.

Athletic tietää myös kertoa, että Grealish olisi kiinnostunut pelaamaan ensi kaudella Mestarien liigassa. Englantilaistaituri on jo osoittanut osaamisensa Valioliigassa, jossa hän on kerännyt vyölleen jo 13 maalia ja 15 maalisyöttöä viime kauden alusta lähtien.