Aston Villan tähtipelaaja Jack Grealish on paljastanut, ettei hän ole katunut hetkeäkään päätöstään vaihtaa maajoukkue-edustusta Irlannista Englantiin.

25-vuotias Grealish edusti Irlantia juniorimaajoukkuetasolla ja pelasi muun muassa alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa kuusi ottelua. Vuonna 2015 hän teki päätöksen siitä, että hän edustaa Englantia.

Birminghamissa syntynyttä taitopelaajaa saattoi tovin jo harmittaa valinta, sillä hän joutui odottamaan Englannin maajoukkuekutsua peräti viisi vuotta. Lopulta se kuitenkin tuli viime syyskuussa, jonka jälkeen Grealish on pelannut yhteensä seitsemän maaottelua Englannin paidassa.

[readmore from=Jack-Grealish]

– Oli aika, jolloin ajattelin: ”Vanhempani ovat syntyneet Englannissa, minä olen syntynyt Englannissa, joten tunsin olevani englantilainen”. Sen jälkeen vaihdoin Englannin maajoukkuepaitaan, enkä ole katsonut taakseni, Grealish sanoi Irish Timesille.

– En ole katunut päätöstä hetkeäkään. Olen nauttinut jokaisesta hetkestä, jonka olen kokenut täällä. Enkä olisi täällä tänään, jos niin ei olisi tapahtunut.

Siirtohuhuissa vahvasti Manchester Cityyn yhdistetty Grealish oli loistava kuluneella valioliigakaudella. Loukkaantumisista kärsinyt englantilaispelaaja teki kuusi maalia ja antoi peräti 12 maalisyöttöä 26 pelaamassaan ottelussaan.