Jack Grealishistä, 25, tuli muutama päivä sitten valioliigahistorian kallein pelaaja, kun Manchester City maksoi Aston Villalle sata miljoonaa puntaa ja aktivoi hänen sopimuksessaan olleen ulosostopykälän. Manchester Cityn managerin Pep Guardiolan mukaan siirtosummassa ei ole mitään epäselvyyttä.

Guardiola pystyisi laittamaan uuden hankintansa kentälle jo tänään lauantaina Leicester Cityä vastaan, kun manchesterilaiset pelaavat kauden ensimmäisestä pokaalista Community Shieldissä.

Grealish ehti harjoitella Villan edustusjoukkueen kanssa lomalta paluunsa jälkeen, mutta Cityn avauskokoonpanoon häntä ei vielä päästetä.

– Hän ei ole vielä lainkaan valmis avaamaan, esitti Guardiola lehdistötilaisuudessa perjantaina.

– Hän harjoitteli yksin viikon ajan, mutta hän matkustaa kanssamme huomenna, jotta hän pääsee integroitumaan ryhmäämme ja mukaan tapaamisiimme.

– Hän tulee olemaan penkillä. [Ottelun alun] jälkeen katsomme, mitä teemme. [Ottelun avaamiseen] hänellä ei ole mitään mahdollisuutta.

Community Shield -ottelun Valioliigan hallitsevan mestarin, Manchester Cityn, ja FA Cupin hallitsevan voittajan, Leicester Cityn, välillä alkaa Suomen aikaa kello 19.15.