Keskikenttäpelaaja Jack Wilshere, 29, myöntää The Athleticin haastattelussa, että hän on pohtinut jopa uransa lopettamista.

Englantilaisen jalkapallon kruununjalokiveksi aiemmin tituleeratun Wilsheren povattiin nousevan aivan maailman eliittiin. Loukkaantumiset ovat kuitenkin varjostaneet hänen uraansa, joka ei koskaan lähtenyt toivottuun lentoon, vaikka A-maaotteluja onkin kertynyt kymmeniä.

Entinen Arsenalin, Bournemouthin ja West Hamin mies on tällä hetkellä vapaa agentti. Jatkosta ei ole tietoa.

– Rehellisesti sanottuna en todennäköisesti koskaan kuvitellut olevani tässä tilanteessa. Tänään juoksin juoksuradalla ja minun oli vaikea kuvitella, että olisin tässä pisteessä urani tässä vaiheessa. Kaikilla oli tapana sanoa minulle, että 28–29-vuotiaana olet urasi huipulla. Ja minä aidosti uskoin, että olisin, Wilshere toteaa The Athleticille.

Kun häneltä kysytään, että saattaako ura olla jopa ohi, huoneeseen laskeutuu hiljaisuus. Lopulta Wilshere myöntää, että asia on käynyt hänen mielessään.

– Kysymys, jota olen jatkuvasti kysynyt itseltäni on: mitä varten teen tätä?

– Menin Bournemouthiin, pelasin joitakin pelejä (17) ja ajattelin sen olevan ihmisille riittävä näyttö siitä, että olen kunnossa. Mutta se ei selvästikään ollut, koska en ole saanut yhtään tarjousta. Se huolestuttaa minua ehdottomasti.