Rio Ferdinand latasi suorat sanat Jesse Lingardin Man United -tulevaisuudesta

© Kuva: Getty Images

Jesse Lingard siirtyi tammikuussa loppukauden mittaisella lainasopimuksella Manchesterin punaisista Itä-Lontooseen. West Hamissa neljässä ottelussa kolme maalia iskenyt Lingard on vakuuttanut taas epäilijänsä.

Rio Ferdinand kertoo suoran mielipiteensä Lingardin tulevaisuudesta:

– Jessen täytyy päästä pois Manchesterista pysyvästi. Hän on liian hyvä istumaan vaihtopenkillä. Olen puhunut tästä ennenkin. Hän ei ole mahtunut täällä edes kokoonpanoon. Nyt hän pelaa taas hymy huulilla ja on saanut itseluottamuksensa takaisin West Hamin riveissä, Rio paljastaa mielipiteensä Youtube-kanavallaan.

28-vuotias englantilainen esiintyi viime kaudella 22 kertaa Manchester Unitedin paidassa. Koronatauon jälkeen hän pääsi kentälle vain kahdessa ottelussa ja nekin esiintymiset tulivat vaihtopenkin kautta. Tällä kaudella Lingard ei päässyt kertaakaan näyttämään taitojaan Valioliiga-viheriöille ennen lainasiirtoaan. Omien sanojensa mukaan hän oli erittäin pettynyt, koska oli mielestään kesätauon jälkeen paremmassa kunnossa kuin muut joukkuetoverit.

– Täällä hän joutuu olemaan Bruno Fernandesin varjossa. Itse asiassa kaikkien hyökkäyspään pelaajien. En tarkoita, etteikö hän olisi tarpeeksi hyvä, mutta olen nähnyt pelaajavalinnoista, ettei hän saa mahdollisuutta. Itse ainakin lähtisin.

Ferdinandin mielestä lainan tarkoitus on rahastaa Jessestä mahdollisimman paljon kauden jälkeen.

– Hyvä loppukausi, niin Lingardista on iso tarjouskilpailu kauden jälkeen. Muutamat asiantuntijat ovat sanoneet minulle, ettei hän olisi Manchester Unitedin tasoinen pelaaja, mutta olen täysin eri mieltä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.