Minne menee uudestisyntynyt Jesse Lingard? Ole Gunnar Solskjær toivottaa tervetulleeksi takaisin

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin kasvatti Jesse Lingard näytti vielä viime vuoden vaihteessa kadottaneensa tulevaisuuden jalkapallohuipulla. Lainasiirto West Hamiin muutti kuitenkin, ellei aivan kaikkea, niin erittäin paljon.

28-vuotias on iskenyt yhdeksässä kaudella pelaamassaan valioliigaottelussa kahdeksan maalia, ja vaikuttanut joissain otteluissa suorastaan pitelemättömältä. Mielenkiinto maajoukkuepaluuta virittelevän pelurin tulevaisuuden suhteen onkin laajaa. Tämän hetkinen sopimustilanne edellyttää kuitenkin paluuta Ole Gunnar Solskjærin päätäntävallan alle.

– Jesse on ollut loistava siirrostaan alkaen. Olisimme itsekkäästi ajatellen voineet pitää hänet täällä. Hän on läpikotaisin Manchester United -pelaaja, joka ei ikinä valita tai aiheuta ongelmia, norjalaisvalmentaja kehuu.

– Toivotamme hänet tervetulleeksi takaisin. Toivon, että hän pääsee EM-kisoihin nykyisillä näytöillään, ja saa myös seuratasolla hyvän kauden päätöksen.

Solskjærin puheitten sävylle on syynsä; Goalin tietojen mukaan Lingard on kaikkea muuta kuin päättänyt palaavansa Manchesterin suunnille. West Ham haluaisi luonnollisesti pitää hänet, ja tiedusteluja on tullut niin kotimaasta kuin sen ulkopuolelta.

Pelaaja itse haluaisi päästä osalliseksi Mestarien liigasta, nimenomaan kentällä. Saman pelipaikan Bruno Fernandesin asema Solskjærin alaisuudessa on kuitenkin niin vahva, ettei sen onnistunut horjuttaminen liene todennäköistä. Ennen West Ham -siirtoa Lingard ei ollut tällä kaudella ollut kertaakaan valioliigaottelun avauskokoonpanossa.


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?