Liverpoolin loukkaantunut toppari taistelee aikaa vastaan – Manchester United odottaa viikonloppuna

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin topparilla Joël Matipilla tulee kiire kuntoutua Valioliigan kärkitaistoon Manchester Unitedia vastaan, kertoo Liverpool Echo.

Kamerunilaispuolustaja loukkaantui joulukuun loppupuolella West Bromwichia vastaan, eikä hän ole kyennyt osallistumaan kolmeen viimeisimpään peliin. Matipin, 29, toipuminen on sujunut odotettua tahtia, mutta ottelua Unitedia vastaan on jo ensi sunnuntaina.

Hän ei vielä keskiviikkona osallistunut Liverpoolin joukkueharjoituksiin, mutta treenasi yksinään itselleen räätälöidyn ohjelman mukaisesti.

Liverpool on tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista etenkin puolustusosastollaan. Ykköstopparit Virgil van Dijk ja Joe Gomez ovat vielä pitkään sivussa polvivammojensa takia, eikä loukkaantumisherkkä Matip ole kyennyt pelaamaan kuin kymmenen ottelua tällä kaudella.

Jos Matip ei ehdi sunnuntaiksi pelikuntoon, Fabinhon rinnalla toisena topparina pelannee Nathaniel Phillips, Rhys Williams tai Jordan Henderson.

Manchester United ja Liverpool ovat 17 kierroksen jälkeen peräkkäin Valioliigan sarjakärjessä. United on piikkipaikalla kerättyään kolme pistettä enemmän.


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?