José Mourinho uskoo saavansa kelpo vastaanoton Manchester Unitedin vieraana – ”En ole raakalainen enkä vihollinen”

© Kuva: Getty Images

José Mourinho astelee ensimmäistä kertaa Manchester Unitedista tulleiden potkujensa jälkeen vanhalle kotistadionilleen Old Traffordille keskiviikkoiltana.

United irtisanoi Mourinhon päävalmentajan paikalta vuosi sitten joulukuussa. Nyt Mourinho palaa Manchesteriin Tottenhamin päävalmentajana. Mourinho korvasi toissa viikolla pestissä Mauricio Pochettinon.

Mourinholta kyseltiin ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa, millaisen vastaanoton hän uskoo stadionilla saamansa.

– En ole raakalainen enkä vihollinen, mutta olen valmentaja joka yrittää voittaa Manchester Unitedin. Sillä tavoin uskon heidän (kotiyleisön) katsovan minua, Mourinho sanoi Sky Sportsin mukaan.

– (Unitedin manageri Ole GunnarSolskjær on se kaveri, joka yrittää voittaa pelin Unitedin kannattajille, joten totta kai he kannustavat häntä eivätkä minua.

– Uskon saavani luultavasti mukavan reaktion, mutta pelin aikana tuki menee Solksjaerille. He rakastavat heidän seuraansa, joten he rakastavat Solskjæria.

Kun Mourinho sai potkut Unitedista kesken viime kauden, hän oli kerännyt 26 pistettä 17 ensimmäisestä ottelusta.

Tällä hetkellä, 14 ottelun jälkeen, Unitedilla on kasassa vain 18 pistettä. On siis mahdollista, että Solskjærin alaisuudessa pelaava United on kerännyt 17 pelin jälkeen vähemmän pisteitä kuin Mourinhon alla.

Unitedilla tuntuu olevan paikka portugalilaisen sydämessä.

– Old Traffordille paluu on paluu paikkaan, jossa olin onnellinen. Voitte käydä yläkerran toimistossani, minulla on siellä vielä pari kuvaa Unitedin-ajoilta, Mourinho kertoi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!