Jose Mourinho rikkoi hallituksen ohjeita – seura antoi noottia

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin manageri Jose Mourinho on saanut noottia kuntoharjoituksen järjestämisestä ennätyshankinta Tanguy Ndombelen kanssa. Kuntoharjoitus oli vastoin Britannian hallituksen asettamia koronavirusohjeistuksia.

Mourinho kuvattiin Barnetissa ranskalaiskeskikenttämiehen kanssa, vaikka Britannian hallinnon virallisen ohjeen mukaan kaikkien ihmisten on pysyteltävä vähintään kahden metrin päässä tosistaan. Ulkoharjoittelua voi tehdä vain yhden ihmisen kanssa samasta taloudesta.

Tottenhamin seurajohdossa toimintaa ei katsottu hyvällä, ja Mourinho joutui heidän puhutteluunsa tempauksen takia.

Samalla alueella nähtiin myös Tottenhamin Davinson Sanchez ja Ryan Sessegnon. Miehet olivat hölkkäilleet vierekkäin, mutta tiettävästi he eivät osallistuneet Mourinhon vetämään harjoitukseen.

– Kaikkia pelaajiamme on muistutettu sosiaalisen etäisyyden pitämisestä ulkoharjoittelussa. Me vahvistamme tätä viestiä jatkossa entisestään, Tottenhamin tiedottaja kertoi.

Spurs hankki Ndombelen viime kesänä 55 miljoonalla punnalla. Ranskalaisen kausi ei ole kuitenkaan ollut menestys, ja hänellä on ollut ongelmia kuntonsa kanssa.

Lähde: Evening Standard


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!