Lehti: José Mourinho valehteli medialle – selitys avainpelaajan poissaolosta aiheuttanut hämmennystä Tottenhamissa

© Kuva: Getty Images

José Mourinho teki ison päätöksen jättäessään avaintoppari Toby Alderweireldin pois Tottenhamin kokoonpanosta, kun joukkue matkusti sunnuntaina Newcastlen vieraaksi St James’ Parkille (lue raportti ottelusta).

Paikallislehti London Evening Standardin mukaan Mourinhon perustelut kyseiselle ratkaisulle ovat aiheuttaneet suurta hämmennystä seuran sisällä, sillä Tottenhamin sisältä kantautuneet tiedot viittaavat portugalilaisluotsin puhuneen lehdistölle palturia.

Mourinhon mukaan Alderweireld ja laitapuolustaja Serge Aurier eivät matkustaneet muun joukkueen mukana St James’ Parkille, koska he saapuivat maajoukkuetehtävistään myöhässä ja ehtivät harjoitella vain yhden päivän ennen sunnuntain Newcastle-ottelua.

– He olivat pelikunnossa, kyllä, mutta he saapuivat harjoituksiin vasta eilen (lauantaina), kertoi Mourinho 2-2-tasapelin jälkeen lehdistölle.

– He lähtivät maajoukkueidensa mukaan, tulivat takaisin, mutta eivät tehneet koronavirustestejään ajoissa osallistuakseen harjoituksiin torstaina – tai edes perjantaina. He palasivat vasta eilen lauantaina.

Standardin saamien tietojen mukaan Alderweireld palasi Tottenhamin harjoituskeskukseen kuitenkin jo keskiviikkona. 32-vuotias pelasi tiistaina Belgian 8-0-voitossa Valko-Venäjää vastaan ja matkusti heti seuraavana aamuna Lontooseen.

Keskiviikkona Alderweireld kävi koronavirustestissä ja harjoitteli itsenäisesti. Sen jälkeen hän osallistui joukkueen yhteisiin harjoituksiin sekä  torstaina, perjantaina että lauantaina.

Aurier ja Steven Bergwijn – joka puuttui myös sunnuntain kokoonpanosta – eivät ilmeisesti saapuneet maajoukkuetehtävistä ajoissa ehtiäkseen kaikkiin ottelua edeltäviin harjoituksiin. Mourinhon kommentit Alderweireldistä ovat kuitenkin aiheuttaneet hämmennystä seuran sisällä.

– En halua puhua kurittomuudesta, lisäsi Mourinho kysyttäessä Alderweireldin ja Aurierin poissaolosta uudelleen.

– En halua sanoa sitä. Tätä se on. Pelaajat, jotka saapuivat maajoukkuetehtävistä Lontooseen keskiviikkona, menivät testeihin ja pääsivät saman tien harjoituksiin torstaina. He [Alderweireld ja Aurier] eivät kuuluneet tähän joukkoon. He ilmestyivät paikalle vasta lauantaina, moitti Mourinho.

LUE MYÖS: José Mourinhon mitta täynnä! Latasi jälleen täyslaidallisen joukkueelleen: ”Sama valmentaja, eri pelaajat”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.