Jürgen Klopp ei antanut tuomaritoiminnalle puhtaita papereita, kun Liverpool jäi Manchester Unitedin isäntänä maalittomaan tasapeliin sunnuntai-iltana (lue otteluraportti).

Ensimmäisellä puoliajalla ei maalipaikoilla herkuteltu, mutta juuri ennen puoliaikavihellystä Sadio Mané näytti päässeen läpiajoon Xherdan Shaqirin tarkasta pystysyötöstä.

Erotuomari Paul Tierney ei kuitenkaan jäänyt seuraamaan, mitä potentiaalisesta maalipaikasta olisi syntynyt, sillä hän puhalsi pilliinsä heti Shaqirin syötön jälkeen.

TV-lähetyksissä näkyvien pelikellojen perusteella Tierney vihelsi pilliinsä kuusi sekuntia ennen kuin ensimmäisen puoliajan päätteeksi annettu lisäaika oli umpeutunut.

Tämä luonnollisesti raivostutti Liverpoolin kannattajia sosiaalisessa mediassa, eikä Kloppinkaan ryhmä ennenaikaiseksi tulkitusta vihellyksestä ilahtunut.

Artikkeli jatkuu upotusten jälkeen.

Joel Rabinowitz

@joel_archie
Mané through on goal and Tierney blows up for half-time five seconds early. What on earth?!

Jos ylläoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Whatever happens in the second half I need Klopp to raise the question as to why Paul Tierney blew his half time whistle when Manè was through on goal.

Jos ylläoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

The Redmen TV

@TheRedmenTV
Mané through on goal? Five seconds left...

Tierney;

Jos ylläoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

– Kuten voitte kuvitella, emme olleet siihen tyytyvisiä. Se oli outoa, hyvin outoa, Klopp vastasi Sky Sportsille kysyttäessään erotuomarin kyseenalaisesta ratkaisusta.

[readmore from=Liverpool]

– Minun mielestäni hän (Mané) olisi päässyt syötöstä läpiajoon, ellei erotuomari olisi viheltänyt pilliinsä.

– Olimme puoliajalla turhautuneita. Mutta meillä oli vielä paljon aikaa tehdä maali toisella jaksolla. Laatu hyökkäysten viimeisessä vaiheessa kuitenkin puuttui, jälleen kerran.

Kumpikaan joukkue ei lopulta löytänyt kärkikamppailun voitonavaimia. Bruno Fernandes ja Paul Pogba kävivät lähimpänä maalia, mutta Alissonin huipputorjunnat pitivät Manchester Unitedin nollilla pelin loppuun saakka.