Jürgen Klopp turhautui erotuomarin kyseenalaiseen ratkaisuun: “Se oli hyvin outoa”

© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp ei antanut tuomaritoiminnalle puhtaita papereita, kun Liverpool jäi Manchester Unitedin isäntänä maalittomaan tasapeliin sunnuntai-iltana (lue otteluraportti).

Ensimmäisellä puoliajalla ei maalipaikoilla herkuteltu, mutta juuri ennen puoliaikavihellystä Sadio Mané näytti päässeen läpiajoon Xherdan Shaqirin tarkasta pystysyötöstä.

Erotuomari Paul Tierney ei kuitenkaan jäänyt seuraamaan, mitä potentiaalisesta maalipaikasta olisi syntynyt, sillä hän puhalsi pilliinsä heti Shaqirin syötön jälkeen.

TV-lähetyksissä näkyvien pelikellojen perusteella Tierney vihelsi pilliinsä kuusi sekuntia ennen kuin ensimmäisen puoliajan päätteeksi annettu lisäaika oli umpeutunut.

Tämä luonnollisesti raivostutti Liverpoolin kannattajia sosiaalisessa mediassa, eikä Kloppinkaan ryhmä ennenaikaiseksi tulkitusta vihellyksestä ilahtunut.

Artikkeli jatkuu upotusten jälkeen.

Jos ylläoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Jos ylläoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Jos ylläoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

– Kuten voitte kuvitella, emme olleet siihen tyytyvisiä. Se oli outoa, hyvin outoa, Klopp vastasi Sky Sportsille kysyttäessään erotuomarin kyseenalaisesta ratkaisusta.

– Minun mielestäni hän (Mané) olisi päässyt syötöstä läpiajoon, ellei erotuomari olisi viheltänyt pilliinsä.

– Olimme puoliajalla turhautuneita. Mutta meillä oli vielä paljon aikaa tehdä maali toisella jaksolla. Laatu hyökkäysten viimeisessä vaiheessa kuitenkin puuttui, jälleen kerran.

Kumpikaan joukkue ei lopulta löytänyt kärkikamppailun voitonavaimia. Bruno Fernandes ja Paul Pogba kävivät lähimpänä maalia, mutta Alissonin huipputorjunnat pitivät Manchester Unitedin nollilla pelin loppuun saakka.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.