Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoo, että yksikään joukkueen pelaajista ei ole näillä näkymin lähdössä lainalle tammikuussa.

Asia tuli puheeksi Kloppin lehdistötilaisuudessa, kun häneltä kysyttiin toppari Joe Gomezin tilanteesta. Gomezilta, 24, meni viime kausi pitkälti sivu suun polvivamman takia, eikä hän ole kuluvalla sesongilla päässyt avauskentälliseen Valioliigassa kertaakaan.

– Joella ei ole ollut paras mahdollinen vuosi. Ensin hän loukkaantui, tuli takaisin ja sitten loukkaantui uudestaan, mutta niin se voi välillä mennä, kommentoi Klopp Sky Sportsin mukaan.

– Me emme kiirehtineet hänen kuntoutuksensa kanssa, mutta kun pelaaja rupeaa pelaamaan ja treenaamaan uudestaan, niin se vaatii aikaa, eikä hänen ole helppoa saada heti peliminuutteja, kun meillä on 3-4 täysikuntoista topparia.

– Me olemme kärsivällisiä asian suhteen ja uskomme Joenkin olevan. Tällainen tämä tilanne on, eikä minulla ole suunnitelmissa lähettää ketään lainalle talven siirtoikkunassa.

– Sanotaan vaikka niin, että minä en aio olla liikkeellepaneva voima siinä asiassa. Kukaan ei ole tullut puhumaan minullle ja pyytänyt siirtoa muualle.