Liverpool juhli viime viikonloppuna kauden ensimmäistä pokaaliaan, kun joukkue kaatoi Liigacupin finaalissa Chelsean rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Se saattoi olla vasta alkusoittoa, sillä Jürgen Kloppin miehistöllä on tällä kaudella mahdollisuudet historialliseen ”värisuoraan”.

Liverpool taistelee yhä Valioliigan mestaruudesta sekä Mestarien liigan ja FA Cupin voitosta. Yksikään englantilaisseura ei ole historian saatossa voittanut näitä kaikkia neljää kilpailua saman kauden aikana.

Kaiken mennessä nappiin Liverpool voi tehdä historiallisen tempun, mutta se näyttää epätodennäköiseltä. Sen tiedostaa myös Klopp, joka pitää puheita neljästä mestaruudesta hulluina.

– Mikään joukkue englantilaisen jalkapallon historiassa ei ole koskaan voittanut neljää mestaruutta, eikö niin? Koska se on todella vaikeaa, Klopp sanoi.

– Emme ole edes lähellä ajatella niin ​​hulluja asioita. Olemme voittaneet Liigacupin, olemme Cityn takana Valioliigassa ja nyt meillä on FA Cupissa vastassa Norwich sunnuntain 120-minuuttisen jälkeen. Edes Manchester City kaikella laadullaan ei ole tehnyt sitä [voittanut neljää mestaruutta saman kauden aikana].

– Todellisuus on, että voittaaksesi jotain, sinun on keskityttävä seuraavaan vaiheeseen ja sen jälkeen sitä seuraavaan – niin me teemme.

– En näe sitä kohteliaisuutena [jos ihmiset luulevat meidän voittavan kaiken], mutta on toki parempi, että he ajattelevat meidän voivan tehdä hyviä asioita kuin olla tekemättä niitä.

– En kuitenkaan kaipaa tällaista kohteliaisuutta. Emme ole tällä hetkellä lähellä mitään [pokaalia]. Meillä on paljon hyviä joukkueita vastassa tästä hetkestä toukokuun loppuun.

FA Cupin neljännesvälieräottelu Liverpoolin ja Norwichin välillä pelataan keskiviikkoiltana Anfieldilla kello 22:15 alkaen. Kaikki FA Cupin ja Valioliigan ottelut näkyvät suorina lähetyksinä Elisa Viihde Viaplaysta.