Liverpool koki melkoisen pettymyksen lauantai-iltana, kun se jäi Anfieldilla 1-1 -pistejakoon Tottenhamin kanssa. Lue lisää täältä.

Liverpoolin pistemenetyksen myötä Manchester Cityllä on sunnuntaina mahdollisuus karata kolmen pisteen päähän Valioliigan mestaruustaistelussa.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp tiedosti, ettei lauantainen tulos liiemmin miellytä ketään Liverpool-leirissä. Klopp ei pitänyt Tottenhamin puolustavasta pelitavasta.

– Pukukopissa ei ole mikään huikea tunnelma tällä hetkellä, mutta tällaista voi tapahtua. Meillä on vielä otteluita pelaamatta ja joukkueen on vain jatkettava eteenpäin.

– Toivon, että olisimme voineet voittaa tämän ottelun, mutta kaikella kunnioituksella Tottenhamia kohtaan, he vain makasivat alhaalla. He pelasivat meitä vastaan tasapelin ja saivat tuloksia Manchester Cityä ja Chelseaa vastaan. Tuollainen pelitapa toimii heillä tällaisissa otteluissa, mutta he ovat silti vasta viidensiä sarjataulukossa. He kuluttavat aikaa ja sun muuta, ja se helpottaa heidän urakkaansa, Klopp puhisi.

Liverpool pelaa seuraavan sarjaottelunsa tiistaina, kun se kohtaa Aston Villan. Tottenham ja Arsenal iskevät torstaina yhteen Pohjois-Lontoon derbyssä.