Kenet nähdään Chelsean maalilla Man Unitedia vastaan? Frank Lampard avasi penkitetyn Kepa Arrizabalagan tilannetta

© Kuva: Getty Images

Frank Lampard on kehunut ykkösmaalivahti Kepa Arrizabalagan asennetta hänen penkityksensä jälkeen, mutta ei paljastanut vielä lehdistölle tuleeko hän pelaamaan maanantaina Manchester Unitedia vastaan.

Kepa on kärsinyt heikosta kaudesta Chelsean maalilla, eikä se ole jäänyt Lampardiltakaan huomaamatta. Viimeisessä kahdessa ottelussa englantilaisluotsi on valinnut maalilleen Willy Caballeron, ja saattaa tehdä samoin myös seuraavassa kamppailussa.

– Olen tehnyt päätökseni. Näette sitten [maanantaina, kuka maalilla avaa], Lampard kertoi lehdistölle perjantaina.

– Reaktio on ollut hyvä, kuten ehdin jo odottaa. [Kepa on] harjoitellut ahkerasti, pää alhaalla. En ole ehtinyt keskustelemaan hänen kanssaan kovinkaan paljoa tällä viikolla ja minun on tehtävä tämä päätös.

Lampard vahvisti myös, etteivät Christian Pulisic ja Ruben Loftus-Cheek ole pelikunnossa Unitedia vastaan. Tammy Abrahamin tilanne on puolestaan vielä hämärän peitossa.

– Tammy tuntee yhä kipua [edellisestä loukkaantumisestaan]. Meidän on pitänyt estää häntä treenaamasta muutamana päivänä tällä viikolla. Hän harjoitteli tänään [perjantaina], joten olemme toiveikkaita, mutta hänen tilannettaan tullaan seuraamaan vielä viikonlopun ylitse, Lampard jatkoi.

Kertoimet ottelulleBournemouth - Chelsea29.02.2020