Lehti: Man City neuvottelee ykköstähtensä kanssa jatkosopimuksesta – ura loppuun Manchesterissa?

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn ja keskikenttäpelaaja Kevin de Bruynen neuvottelut uudesta, viiden vuoden, sopimuksesta ovat hyvällä mallilla, kertoo The Times.

Belgialaistähti de Bruynen, 29, edustajat keskustelivat Cityn kanssa aiheesta aiemmin tässä kuussa ja aikovat jatkaa vielä myöhemmin. Sopimukseen ei ole vielä päästy, mutta Timesin tietojen mukaan neuvottelut ovat sujuneet hyvissä merkeissä.

Jos kaikki menee suunnitellusti, de Bruynen odotetaan allekirjoittavan lähikuukausina sopimus, joka pitää hänet Etihad Stadiumilla kesään 2025 saakka. Kyseessä olisi mahdollisesti de Bruynen uran viimeinen sopimus, mutta hän on tiettävästi valmis ripustamaan nappulakenkänsä naulaan Manchesterissa.

De Bruynen nykyinen, 300 000 euron viikkopalkan, sopimus päättyy vasta kolmen vuoden päästä, mutta Cityllä on tapana palkita parhaita pelaajiaan uusilla diileillä säännöllisesti.

Viisi vuotta Cityä edustanut de Bruyne on pelannut seurassa 227 ottelua tehden niissä yhteensä 58 maalia ja syöttäen 90. Hän on voittanut manchesterilaisseurassa kahdesti Valioliigan, kertaalleen FA Cupin ja neljästi liigacupin. Viime kaudella hänet valittiin Valioliigan parhaaksi pelaajaksi.