Manchester Unitedin entinen kapteeni ja Sky Sportsin asiantuntijana nykyisin työskentelevä Roy Keane on antanut lujaa kritiikkiä Manchester City -puolustaja Kyle Walkerille, joka aiheutti rangaistuspotkun sunnuntain 1-1-tasapelissä Liverpoolia vastaan.

Liverpool siirtyi Etihad Stadiumilla johtoon ottelun avauskympin jälkeen, kun Walker kaatoi Sadio Manén rangaistusalueen sisällä ja Mohamed Salah upotti rikettä seuranneen pilkun sisään.

LUE MYÖS: Huomasitko? Jürgen Klopp ja Pep Guardiola jäivät juttelemaan päätösvihellyksen jälkeen – tästä oli kyse

Gabriel Jesusin tasoitusmaalin myötä avausjakso päättyi tasalukemin 1-1, mutta Keane ei sanoissaan säästellyt antaessaan palautetta Englannin A-maajoukkuemies Walkerille Sky Sportsin studiossa.

– Koska hän sai pelata idioottia vastaan, Keane vastasi Walkeriin viitaten kysyttäessä siitä, miten Mané voitti rangaistuspotkun Manchester Cityä vastaan.

Squawka Live

@Squawka_Live
Roy Keane on how Sadio Mané earned Liverpool's penalty: "Because he's up against an idiot. Kyle Walker, people keep telling he's in form... he's a car crash."

– Ihmiset sanovat minulle jatkuvasti, että Kyle Walker pelaa hyvin. Minä en ole tätä mieltä. Hän on maajoukkuetason pelaaja, 30 vuotta vanha, ja hän on kuin kolariauto.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp kommentoi Liverpool-tähden loukkaantumista – putoaa varmuudella pois maajoukkueesta

Keanen asiantuntijakollega ja entinen Manchester City -puolustaja Micah Richards puolusteli kuitenkin Walkeria, joka teki viime viikonloppuna ottelun voittomaalin Sheffield Unitedia vastaan.

– Walker on ollut yksi parhaista pelaajistamme tällä kaudella. Minun mielestäni Royn sanomiset menevät vähän yli laidan, Richards puuttui.