Seuraava Bayer Leverkusen -tähti siirtymässä Valioliigaan? – Everton ja Tottenham kiinnostuneita

© Kuva: Getty Images

Saksalaista Bayer Leverkusenia tyhjennetään kuluvassa siirtoikkunassa oikein urakalla. Sky Sports kertoo, että laituri Leon Bailey olisi halukas siirtymään Valioliigaan.

Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon edustama Leverkusen on jo menettänyt Kai Havertzin, joka siirtyi Chelseaan. Lisäksi hyökkääjä Kevin Volland jätti Leverkusenin siirryttyään Monacoon. Tuoreimpien huhujen mukaan myös Bailey olisi halukas lähtemään Leverkusenista.

Baileylla, 23, on kolme vuotta sopimustaan jäljellä Leverkusenin kanssa. Hänen markkina-arvonsa on tällä hetkellä Transfermarktin mukaan noin 29,5 miljoonaa euroa. Leverkusen haluaa laituristaan 45 miljoonaa euroa.

Bailey on jo heinäkuusta lähtien ollut halukas siirtymään Valioliigaan, ja Skyn mukaan ainakin José Mourinhon Tottenham on miehestä kiinnostunut. Lisäksi myös Everton on seuraa Baileyn tilannetta. Tiettävästi Leverkusenin hintapyyntö on tällä hetkellä vielä liian korkea, jotta kauppa voisi toteutua.

Bailey on pelannut Bundesliigassa 89 ottelua, joissa on syntynyt 19 maalia ja 12 maalisyöttöä. Viime kaudella Bailey teki 22 bundesliigaottelussa viisi maalia.