Tottenham kaatoi Chelsean tiistai-iltana rangaistuspotkukilpailun jälkeen lukemin 2-1, ja eteni Englannin liigacupin puolivälieriin.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
We're through to the @Carabao_Cup quarter-finals!

#THFC ⚪️ #COYS

Chelsea hallitsi lievästi avausjaksoa ja se siirtyikin ottelussa johtoon Timo Wernerin osumalla. Maali oli ensimmäinen saksalaiskärjelle lontoolaisseuran paidassa.

35 - Since the start of last season, only Robert Lewandowski (56), Ciro Immobile (40) and Cristiano Ronaldo (40) have scored more goals than Timo Werner (35) for top five European league sides in all competitions. Blue. #TOTCHE #CarabaoCup

Avausjakson paras paikka Spursin osalta siunaantui Erik Lamelalle, mutta Chelsean uusi maalivahti Edouard Mendy venyi kuitenkin upeaan torjuntaan, ja piti joukkueensa johdossa.

Kotijoukkue otti ottelun hallinnan itselleen toisella jaksolla selkeästi, ja se saikin palkinnon tasoituksen muodossa jakson lopussa Lamelan toimesta, kun ottelua oli pelattu 83 minuuttia.

Toisella jaksolla nähtiin myös huvittava episodi, kun José Mourinho käveli vihaisen näköisenä joukkueensa pukukoppiin kesken ottelun. Myöhemmin pukukopista juoksi pois puolustaja Eric Dier. Arvoitukseksi jäi, kävikö Englannin maajoukkuemies vessassa kesken pelin, vai miksi hän poistui hetkeksi kentältä.

Rangaistuspotkukilpailussa ratkaisu nähtiin vasta viimeisen ampujan kohdalla, kun Chelsean Mason Mount epäonnistui. Siihen asti jokainen rankkari oli uponnut verkon perukoille.