Lionel Messi kohahdutti jalkapalloyleisöä tiistai-iltana, kun tieto hänen halustaan poistua Barcelonasta levisi nopeasti. Barcelona vahvisti toimittajille saaneensa Messin viestin aiheesta, mutta seura ei ole vielä tiedottanut virallisia kanavia pitkin mitään asiasta.

Seuraavaksi onkin pohdittu, mihin maailman paras jalkapalloilija siirtyy. Vaikka siirtoon liittyy vielä oleellisen paljon mutkia, ylivoimaiseksi suosikiksi on nopeasti noussut Valioliigan jättiläinen Manchester City. Vedonlyöntiyhtiö NordicBet pitää selvästi todennäköisimpänä, että Messi pelaa kuluvan siirtoikkunan jälkeen Taivaansinisissä.

Peliyhtiön tarjoama kerroin sille, että Messi pelaisi Cityssä kesän siirtoikkunan jälkeen on vain 1.80. City-manageri Pep Guardiola on jo lehtitietojen mukaan käynyt keskusteluja vanhan suojattinsa kanssa.

Seuraavaksi todennäköisimpänä osoitteena pidetään Mestarien liigan finaalin hävinnyttä Paris Saint-Germainia, mutta sen kerroin on jo 8.00. Kolmanneksi pienin kerroin on italialaisella Internazionalella (11.00).

Huomionarvoista on se, ettei NordicBet tarjoa Barcelonalle edes kerrointa. Näyttää siis siltä, että peliyhtiön näkemyksen mukaan on varmaa, että Messi ei jatka Barcelonassa.

Valioliigasta kertoimet tarjotaan myös Manchester Unitedille (15.00), Liverpoolille (17.00) sekä kuluvassa siirtoikkunassa usean hankinnan jo tehneelle Chelsealle (34.00).