[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1498082844977{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Sisällysluettelo

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”viime-kausi”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1530818555810{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Viime kausi

[/vc_column_text][vc_column_text]Jürgen Kloppiin ja Mohamed Salahiin henkilöityvä Liverpool on saanut osakseen niin paljon suitsutusta, että välillä melkein unohtuu, että se oli Valioliigassa kuitenkin ”vasta” neljäs. Pisteitäkin se sai yhden edelliskautta vähemmän.

Vahvasti plusmerkkiseksi Liverpool kausi kuitenkin kääntyi ennen kaikkea Mestarien liiga -esiintymisten johdosta. Jo karsintavaiheessa taipaleensa aloittanut Liverpool selvitti lohkovaiheen tappioitta ja teki ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Portosta hakkelusta. Lohkovaiheesta muistoiksi jäi kaksi 7-0 -murskavoittoa, ja Porto puolestaan lannistettiin vieraskentältä haetulla 5-0 -voitolla.

Puolivälierässä vastus koveni huomattavasti, kun vastaan asettui Valioliigaa suvereenisti hallinnut ja yhdeksi Mestarien liigan suosikeista nostettu Manchester City. Pep Guardiola kuitenkin taipui kahdesti ja Reds voitti otteluparin selvin 5-1 -numeroin.

Upeissa välieräotteluissa AS Roma pani Liverpoolin jo ahtaammalle, mutta tämänkin esteen brittiseura selvitti, huikeasti yhteismaalein 7-6. Edessä oli enää loppuottelu, jossa vastaan asettui kolmatta peräkkäistä mestaruuttaan tavoitellut Real Madrid. Voitto meni Kiovassa Real Madridille 3-1. Joissain toisissa olosuhteissa finaalia muisteltaisiin erityisesti Gareth Balen huikean saksipotkun ansiosta, mutta koska Liverpoolin maalivahti Loris Karius teki finaalissa kaksi emämunausta, oli antisankarin jalusta nyt sankarin jalustaa korkeampi. Toinenkin konna tarinaan toki mahtui, sillä Real Madridin kapteenia Sergio Ramosia syytetään tänä päivänäkin sekä Kariusin että Salah’n telomisesta.

No, voittajia voi joka tapauksessa olla vain yksi, eikä Liverpoolille tätä kunniaa suotu. Pää pystyssä se sai silti areenalta poistua, ja kokemus antoi varmasti runsaasti uskoa tulevaan kauteen.

Meidänkin mielestämme juuri Liverpool on alkavalla kaudella Manchester Cityn ykköshaastaja, eikä Poolin näkymiä lainkaan heikennä se, että se voitti Cityn kevätkauden aikana kolme kertaa kolmessa ottelussa. Uuden kauden alla International Champions Cupissa voittoputki kasvoi jo neljään peliin.

Isoja vastaan Kloppon poppoo osaa kyllä pelata, mutta kompastuskivi onkin, kuinka saataisiin suoritusvarmuus kohdalleen peleissä, joita Liverpool tulee hallitsemaan? Viime kaudella Reds voitti vain kaksi kuudesta ottelusta kolmea putoajajoukkuetta (West Bromwich, Stoke, Swansea) vastaan.

Cup-otteluilla Liverpool ei päässyt rasittumaan, sillä niitä sille kertyi vain kolme. Liigacupissa tuli heti kättelyssä takkiin Leicesteriltä ja FA Cupissa se taipui toisessa ottelussaan WBA:lle.

Eräs erittäin tärkeä tekijä Liverpoolin uudessa tulemisessa on onnistumiset pelaajamarkkinoilla. Alex Oxlade-Chamberlain syttyi Kloppin opastuksessa uuteen kukoistukseen, ja Mohamed Salah oli globaalistikin ajateltuna koko kauden sensaatio. Egyptiläishyrrä valloitti paitsi tehoillaan Valioliigan maalikuninkuuden niin myös hymyllään sydämet.

Edes Philippe Coutinhon myynti jättisummalla Barcelonaan tammikuussa ei suistanut Liverpoolia kaaokseen, vaan päinvastoin yhtenäisti joukkuetta. Sadio Mané ja Roberto Firmino olivat välittömästi valmiita isompiin saappaisiin. Kun samassa ikkunassa tuotiin sisään hollantilaistoppari Virgil Van Dijk, alkoi alakertaankin syntyä uutta ryhtiä.

Mikäli Liverpoolin tämän kauden hankinnat onnistuvat yhtä hyvin kuin viime kauden tulokkaat, on tuloksena mitä todennäköisimmin jonkinlaiset pokaalinnostelujuhlat. Missä kilpailussa, on kokonaan toinen kysymys.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotout”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1497515328839{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Pelaajasiirrot – lähteneet

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Danny Ward (Leicester)
Maalivahti, 25 vuotta

Walesin maajoukkuerinkiinkin kuuluva Ward siirtyi Liverpooliin jo tammikuussa 2012, mutta kuuden ja puolen vuoden aikana tilille tuli vain kaksi valioliigapeliä. Kävi usein lainalla, ja loisti erityisesti Valioliigaan nousseen Huddersfieldin maalilla kaudella 2016-2017. Kaikin puolin pätevä maalivahti, mutta Liverpoolissa tie vain oli tukossa. Siksi Leicester tarttui tilaisuuteen ja hommasi Wardin kakkosvahdikseen 14 miljoonalla eurolla.

Ádám Bogdán (Hibernian)
Maalivahti, 30 vuotta

Kolme vuotta sitten Liverpooliin siirtynyt unkarilainen loukkasi polvensa lainapestillä Wiganissa marraskuussa 2016. On ollut siitä lähtien pelaamatta ja lainattiin nyt Skotlantiin.

Jon Flanagan (Rangers)
Vasen laitapuolustaja, 25 vuotta

Liverpoolin oma kasvatti oli vahvasti tekemässä läpimurtoa kaudella 2013-2014, mutta seuraava kausi jäi kokonaan väliin polvivaivojen takia väliin. Vietti pari viime kautta Boltonissa ja Burnleyssa, sillä Jürgen Kloppin suunnitelmissa ei ollut Flanaganille sijaa. Joutui kesken viime kauden hankaluuksiin myös kentän ulkopuolella pahoinpideltyään tyttöystävänsä. Siirtyi Rangersiin ilmaisella siirrolla.

Kuva: Getty Images

Emre Can (Juventus)
Puolustava keskikenttä, 24 vuotta

Monipuolinen pelaaja pystyy pelaamaan lähes jokaista puolustavan roolin pelipaikkaa keskikentällä ja puolustuksessa. Can siirtyi Liverpooliin kotimaastaan Saksasta vain 20-vuotiaana ja otti nopeasti joukkueesta ison roolin. Nilkkavammat ja selkävaivat kiusanneet hieman viime kausina, mutta Liverpool oli silti halukas Canin yhä pitämään. Juventus kuitenkin nappasi pelaajan siirtokorvauksetta. Vuoden 2014 EM-kisoissa pelanneen Canin saksipotkumaali valittiin kaudella 2016-2017 Valioliigan hienoimmaksi.

Ovie Ejaria (Rangers)
Keskikentän keskusta, 20 vuotta

Englannin nuorten maajoukkueringissä oleva Ejaria allekirjoitti kesäkuussa jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa ja siirtyi lainalle Steven Gerrardin Rangersiin. Takana muutama peli Liverpoolin edustuksessa toissa kaudelta.

Harry Wilson (Derby)
Oikea laitahyökkääjä, 21 vuotta

Liverpoolin oma kasvatti vei vuonna 2013 Gareth Balelta ennätyksen, kun hän debytoi 16-vuotiaana – kaikkien aikojen nuorimpana – Walesin A-maajoukkueessa. Liverpoolin edustukseen murtautuminen on ollut haastavaa, mutta muuten ura on viime vuosina edennyt mukavasti. Valittiin toissa kaudella Liverpoolin akatemian vuoden pelaajaksi, ja viime huhtikuussa (lainalla Hullissa) Mestaruussarjan kuukauden pelaajaksi. Teki heinäkuussa Liverpoolin kanssa viiden vuoden jatkon ja lainattiin välittömästi Derbyyn.

Allan (Eintracht Frankfurt)
Keskikentän keskusta, 21 vuotta

Lahjakas vasenjalkainen brassi kävi syksyllä 2015 lyhyellä lainalla Veikkausliigan SJK:ssa. Työluvan saaminen Isoon-Britanniaan on tuottanut vaikeuksia, joten kiertänyt lainapesteillä ulkomailla. Ensi kaudeksi lainattiin Bundesliigan Eintracht Frankfurtiin.

Kuva: Getty Images

Ben Woodburn (Sheffield United)
Vasen laitahyökkääjä, 18 vuotta

Liverpoolin omasta kasvatista tuli marraskuussa 2016 Liverpoolin edustusjoukkueen kautta aikain nuorin maalintekijä, kun hän heilutti verkkoja liigacupin ottelussa. 7 A-maaottelua Walesin paidassa pelannut Woodburn on nimetty jo kahdesti ehdolle Golden Boy -palkinnon saajaksi, mutta valioliigaminuutteja herui viime kaudella vain kuusi. Lainattiin täksi kaudeksi sarjatasoa alemmas.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotin”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1497515686941{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Pelaajasiirrot – saapuneet

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Alisson (AS Roma)
Maalivahti, 25 vuotta

”Maalivahtien Messiksi” muun muassa tilastodominointinsa ansiosta nimitetty brasilialainen on Liverpoolin kesän kallein ja tärkein hankinta. Alisson Beckerin on määrä lopettaa puheet maalivahtiosastosta Liverpoolin heikkona lenkkinä. Odotuksia ei lainkaan vähennä se, että Alisson rikkoi Gianluigi Buffonin 17 vuotta vanhan maalivahtien siirtosummaennätyksen, sillä AS Roma sai miehestä ME-hinnan 62,5 miljoonaa euroa, ja mahdolliset 9,5 miljoonaa bonuksina päälle.

Brasilian A-maajoukkueen ykkösvahdin paikan jo yli kaksi vuotta sitten vallannut Alisson on pelannut Euroopassa sarjapelejä vastan yhden kauden ajan (37 ottelua), sillä kauden 2016-2017 hän seurasi vielä vaihtopenkiltä. Viime kauden esitykset eivät kuitenkaan jättäneet ketään kylmäksi: Serie A:ssa 17 nollapeliä ja Mestarien liigassa viisi lisää päälle. Ei selkeitä heikkouksia, vaan tasaisen hyvä jokaisella osa-alueella.

Kuva: Getty Images

Naby Keïta (RB Leipzig)
Keskikentän keskusta, 23 vuotta

Liverpool tiedotti Guinean maajoukkuekapteenin hankinnasta jo viime vuoden elokuussa, mutta ei toiveistaan huolimatta onnistunut saamaan Keïtaa riveihinsä vielä kesken viime kauden. 60 miljoonan euron siirtosumma omiaan nostamaan odotuksia. Keïtaa on verrattu paljon muun muassa N’Golo Kantéen, ja jos mies yltää lähellekään samaa tasoa, on Liverpool tilkinnyt kokoonpanostaan kenties ongelmallisimman osa-alueen.

Keïta on saanut kolmella viimeisellä kaudellaan myös henkilökohtaisia tunnustuksia: ensin Itävallan pääsarjan vuoden pelaaja, sitten Bundesliigan kauden tähdistöjoukkueeseen ja sitten Eurooppa-liigan viime kauden tähdistöön. Puolustavan profiilin pelaajaksi hän on myös melkoisen maaliahne, sillä kaksi edellistä bundesliigakautta ovat nähneet yhteensä 14 Keïtan maalia. Kovapotkuisen Keïtan ongelmana sen sijaan on korttiherkkyys, sillä hän sai viime kaudella Leipzigissa kolme ulosajoa ja yhdeksän varoitusta, ja Guinean maajoukkueessa yhden suoran punaisen päälle. Valioliigaan sopeutumista helpottanee, että Keïta ystävystyi Sadio Manén kanssa muutama vuosi sitten Salzburgissa.

Kuva: Getty Images

Fabinho (Monaco)
Puolustava keskikenttä, 24 vuotta

Real Madridin akatemiassa kuusi kautta sitten jalostettu Fabinho vietti peräti viisi kautta Monacossa, ja paransi kausi kaudelta. Isokokoinen ja dynaaminen pelimies on hyvä lisä myös erikoistilanteisiin. Neljä A-maaottelua Brasilian paidassa pelannut Fabinho oli Liverpoolille 45 miljoonan euron arvoinen. Ennen siirtoa oli huhuttu myös Manchester Unitedin, Arsenalin ja PSG:n kiinnostuksesta.

Kuva: Getty Images

Xherdan Shaqiri (Stoke)
Oikea laitahyökkääjä, 26 vuotta

Shaqiri on ollut jalkapallomaailman huipulla jo niin pitkään, että on vaikea muistaa miehen olevan vasta 26-vuotias. Jo nyt takana kolmet MM-kisat ja yhteensä 74 A-maaottelua. 169-senttinen bulldoggi on raivannut tiensä parrasvaloihin asenteellaan, mutta ei tyydy pelkkään nilkkoihin puremiseen, vaan on hionut tekniikkansa priimakuntoon. Ei ole yltänyt kymmenen maalin rajapyykkiin urallaan vielä kertaakaan, mutta silloin kun Shaqiri maalaa, ovat osumat usein todella kauniita. Kykenee loisteliaisiin kaukolaukauksiin ja huimapäisiin saksareihin – ja juuri saksipotkusta syntyi myös ensimmäinen maali Liverpoolin paidassa. Viime kaudella Stokessa kahdeksan maalia, mutta irtosi alle 15 miljoonalla eurolla Pottersin pudottua sarjasta.

Lazar Markovic (Anderlecht)
Oikea laitahyökkääjä, 24 vuotta

Saapui Liverpooliin neljä vuotta sitten, mutta saa usein lukea nimensä vierestä sanan ”floppi”. Kiertänyt lainalla siellä sun täällä – viimeksi Anderlechtissa – mutta vuosien varrelle mahtuu hölmöjä punaisia kortteja ja puheita huonosta kunnosta. Tuskin kummoistakaan roolia Liverpoolissa tarjolla.

Divock Origi (Wolfsburg)
Keskushyökkääjä, 23 vuotta

Belgian A-maajoukkuepelaaja siirtyi Liverpooliin kesällä 2014, mutta on saanut tyytyä toistaiseksi lähinnä rotaatiomiehen rooliin. Vietti viime kauden lainalla Bundesliigan Wolfsburgissa, mutta pystyi koko kauden aikana vain kuuteen liigamaaliin. Kyttää nyt uutta tilaisuuttaan Liverpoolin johtavien pelaajien takana. Origin isä ja serkku ovat pelanneet Kenian maajoukkueessa.

Katso Liverpoolin kaikki kesän siirrot tästä.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”info-snippet”][vc_column][vc_column_text]

Tiesitkö: Liverpoolin kauden 2018-19 ensimmäinen voitto sarjapelissä tulee olemaan sen historian 500. Valioliigassa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”valmennus”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1530818882743{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Valmennus

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp aloittaa neljännen kautensa Liverpoolin päävalmentajana. 51-vuotias saksalainen on onnistunut kehittämään ryhmäänsä tasaiseen tahtiin ja viime kaudella joukkue oli jo lähellä saada palkinnon tekemisestään, mutta tappiollisen Mestarien liiga -finaalin takia se odottaa yhä itseään.

Pelaajaurallaan Klopp pelasi vain kotimaansa sarjoissa. Parhaiten hänet muistetaan Mainz 05:stä, jossa hän vietti yli kymmenen vuotta. Kyseinen seura jäi myös hänen viimeisekseen, kun hän lopetti pelaamisen 2000-luvun alussa.

Mainz oli Kloppin pelaajauran viimeinen seura ja samalla myös hänen valmentajauransa ensimmäinen seura. Hän siirtyi tehtävään suoraan peliuran jälkeen ja oli joukkueen peräsimessä peräti seitsemän vuotta. Vuonna 2008 Klopp siirtyi Borussia Dortmundiin, ja siellä vietetyn seitsemän vuoden aikana hän nousi lopullisesti suuren maailman tietoisuuteen. Lokakuussa 2015 Saksa sai jäädä taakse, kun hän otti Liverpoolin haltuunsa.

Kloppin kenties tunnetuin tavaramerkki on ”gegenpress”, jonka avulla Liverpool saa usein riistettyä pallon vastustajan kenttäpuoliskolla ja luotua tilanteita, kun vastapuolen pakka on vielä epätasapainossa tilanteenvaihdoista. Kloppin ryhmä on erinomainen vastahyökkäyksissä myös silloin, kun se saa riistettyä pallon omalla puolustuskolmanneksella.

Liverpool on myös onnistunut parantamaan pitkiä hyökkäyksiään. Tämä ei helpota pelkästään tilanteiden luomisessa vaan myös auttaa joukkuetta rytmittämään pelaamistaan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tarkein”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1533341303049{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Tärkein pelaaja – Mohamed Salah

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Jos pelaaja valitaan Valioliigan parhaaksi pelaajaksi, on melko luonnollista, että hän on myös joukkueensa tärkein pelaaja. Näin asia menee myös Liverpoolin ja Mohamed Salah’n kohdalla.

26-vuotias egyptiläinen on jo pitkään ollut erinomainen pelaaja, mutta hänen pelaamisestaan on puuttunut se pieni viimeinen silaus. Viime kaudella asiaan tuli muutos ja hän ylsi omaan maksimipotentiaaliinsa tai ainakin lähelle sitä. Yksi suurimmista kehityskohteista Salah’lle on ollut viimeistely ja tämän takia on lähes uskomatonta, että laituri löysi viime kaudella niin hurjan maalivireen, että hän rikkoi Valioliigan yhden kauden maaliennätyksen.

Tulee myös korostaa, että Salah’n 32 sarjamaalia ei missään nimessä johtunut siitä, että hän olisi pelannut liian itsekkäästi. Tästä todisteena on muun muassa se, että osumiensa lisäksi hän myös syötti 11 maalia.

Salah sopii Kloppin vauhdikkaaseen pelityyliin kuin nenä päähän ja ei ole ennustettavissa mitään syytä, minkä takia hänen peliesitystensä taso tulisi laskemaan tulevalla kaudella.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”arvio”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1530818912071{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Arvio

[/vc_column_text][vc_column_text]Sija: 2

Liverpool sai osoitettua itselleen viime kaudella, että se pystyy taistelemaan tärkeimpienkin kilpailujen voitosta. Mestarien liigassa se ylsi loppuotteluun pudotettuaan muun muassa Manchester Cityn ja valioliigakausikin sujui todella nihkeää alkukautta lukuun ottamatta hyvin.

Jos joukkue pystyy jatkamaan tulevalla kaudella siitä, mihin se jäi viime sesongin jälkimmäisellä puoliskolla, tulee se varmasti taistelemaan jopa Valioliigan aikakauden ensimmäisestä mestaruudestaan.

Vaikka viime kausi olikin kokonaisuutena lupauksia antava, oli joukkueesta hyvin helppo löytää selviä heikkoja kohtia. Liverpoolin sijoitusta arvioidessamme annoimme suuren arvon sille, että se on hankkinut siirtomarkkinoilta todella laadukkaita vahvistuksia paikkaamaan juurikin näitä heikkoja kohtia. Alisson, Fabinho, Naby Keïta ja Xherdan Shaqiri ovat kaikki huippuhankintoja, jotka sopivat Kloppin pelityyliin erinomaisesti ja he tekevät Liverpoolista yhden siirtomarkkinoiden suurimmista voittajista.

Uskomme, että Liverpool tulee taistelemaan ensi kaudella Valioliigan mestaruudesta ja sillä on täysin realistiset saumat jopa ennätyksiä rikkoneen Man Cityn haastamiseen. Lähtökohtaisesti Pep Guardiolan ryhmä on kuitenkin papereissamme kokonaisuutena vielä niukasti parempi – tästä huolimatta ensi kaudella Anfieldilla kaikki on mahdollista.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”formaatio”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1530820403363{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Ihanneavaus

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”kokoonpano”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1530820946075{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kokoonpanolista

[/vc_column_text][vc_column_text][table id=52 /][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]