”He näyttävät zombeilta” – Gary Neville latasi suorat sanat Liverpoolin pelaajista

© Kuva: Getty Images

Liverpool hävisi jo neljännen peräkkäisen kotiottelunsa lauantaina, kun Everton haki Anfieldilta 2-0-voiton Merseysiden derbystä.

Hallitseva mestari on tippunut sarjataulukossa jo sijalle kuusi ja on vaarassa menettää ensi kauden Mestarien liigan karsintapaikan. Neljäntenä majaileva West Ham on jo viiden pisteen karkumatkalla, kun pelejä on jäljellä 13.

Gary Neville kommentoi podcastissaan Liverpoolin tämän hetken tilannetta:

– Heidän tilanteensa alkaa näyttämään huolestuttavalta. Heillä on paljon loukkaantumisia, ei faneja katsomossa ja paljon pelejä, mutta se on sama kaikille. He näyttävät zombeilta tällä hetkellä. Ei ole minun tehtäväni antaa [Liverpool-manageri Jürgen] Kloppille neuvoja, mutta kaivataanko jo pieniä muutoksia? Olemme nähneet muiden tekevän niitä, Neville sanoi.

Liverpool on kerännyt tällä kaudella 40 pistettä. Se on 33 pistettä vähemmän kuin viime kaudella 25 ottelun jälkeen. Mestaruutta kohti marssiva Manchester City on karannut jo 19 pisteen päähän.

– He tarvitsevat uuden kipinän, jotta loppukaudesta ei tule masentavaa. Kesällä tulee mahdollisuus aloittaa alusta. City tarvitsi myös välivuoden viime kaudella, kun Liverpool voitti mestaruuden selvällä piste-erolla, Neville sanoi.

– Fanien, Joe Gomezin ja Virgil Van Dijkin paluu antaa itseluottamusta The Redsille, kun sen aika on. Tällä hetkellä heidän menonsa ei vakuuta.

– En ole nähnyt heidän muuttavan mitään. Everton oli hyvä. Jos Liverpoolin pelaajat eivät näytä uskoa kyseisessä pelissä, niin milloin sitten? Se oli hieno hetki Evertonille. He ovat näyttäneet paremmilta isoissa peleissä Carlo Ancelottin alaisuudessa. Everton voi pelata parhaan kautensa pitkään aikaan.

Lähde: The Sun


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.