Jürgen Klopp päivitti Liverpoolin terveystilannetta – avainpelaaja palaa vasta maajoukkuetauon jälkeen

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on antanut päivityksen joukkueen terveystilanteesta viikonlopun Brentford-ottelun alla.

Viime viikonloppuna avauskokoonpanossa Crystal Palacea vastaan ollut Thiago Alcantara kärsii pohjevammasta ja palaa tositoimiin vasta lokakuun maaottelutauon jälkeen. Näin ollen 30-vuotias keskikenttäpelaaja on sivussa ainakin kolmesta seuraavasta Liverpoolin ottelusta (Brentford, FC Porto, Man City).

Myös toinen keskikenttäpelaaja, Naby Keïta, on sivussa ainakin Brentfordia vastaan. Guinealaispelaaja loukkaantui aiemmin viikolla pelatussa Liigacupin ottelussa. Kloppin mukaan Keïta kärsii jalkavammasta, joka ei ole vakava, mutta paluulle ei ole asetettu tarkkaa aikataulua.

Sen sijaan reisivammasta elokuun lopulta asti kärsinyt Roberto Firmino palaa todennäköisesti kokoonpanoon. Brassihyökkääjä on harjoitellut joukkueen mukana tällä viikolla ja on Kloppin mukaan viimeistään ensi viikon Porto-ottelussa mukana.

Myös Trent Alexander-Arnold on toipunut pelikuntoon. Kuumeen vuoksi kahdesta edellisestä ottelusta sivussa ollut laitapuolustaja tekee mitä todennäköisimmin paluun  Liverpoolin avauskokoonpanoon lauantaina.