Huhut vievät ”Kolumbian Cristiano Ronaldoa” Liverpooliin

FC Porton kolumbialaispelaaja Luis Díazia viedään siirtohuhuissa Liverpooliin.

Pelityyliltään ja ominaisuuksiltaan 24-vuotiasta Díazia on verrattu Cristiano Ronaldoon. Kolumbialainen on tuulennopea, vasemmalla laidalla parhaiten viihtyvä pelaaja, joka tekee maaleja kuin liukuhihnalta.

Kuluvalla kaudella Díaz on osunut maalipuiden väliin yhteensä 12 kertaa. Maaleista kymmenen on syntynyt Portugalin liigassa, jonka maalipörssiä hän johtaa, ja kaksi Mestarien liigassa.

Liverpool menettää tammikuussa kaksi huipputärkeää hyökkääjäänsä, Sadio Manén ja Mohamed Salahin, Afrikan mestaruusturnaukseen. Kaksikko saattaa olla pois tositoimista peräti kahdeksasta ottelusta, jonka vuoksi Liverpool tähyilee vahvistuksia hyökkäyspäähän siirtomarkkinoilta.

Díaz sopisi pelityyliltään Liverpooliin kuin nenä päähän ja monipuolisuutensa vuoksi hänestä voisi olla seuralle paljon iloa tulevaisuudessakin. Kolumbialainen pystyy pelaamaan missä tahansa hyökkäyspään roolissa ja pystyisi täten tuuraamaan ketä tahansa hyökkääjää esimerkiksi loukkaantumisen aikana. Poissuljettua ei ole sekään, etteikö hän pystyisi tulevaisuudessa nappaamaan vakituista avauskokoonpanopaikkaa Liverpoolin miehistöstä.

Díazin sopimus Porton kanssa ulottuu kesään 2024 saakka, eikä hän lähde seurasta halvalla. Transfermarkt arvioi kolumbialaisen markkina-arvoksi ”vain” 25 miljoonaa euroa, mutta portugalilaislehti Jornal de Noticiasin mukaan Díazin sopimuksen ulosostohinta on hulppeat 80 miljoonaa euroa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Liverpool Echo, Jornal de Noticias, FourFourTwo


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.