Arsenalin pelaaja ilmoitti äitinsä kuoltua: ”En halua pelata Euroopassa enää”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin keskikenttäpelaaja Lucas Torreira on sanonut, että hän haluaa lähteä Euroopasta ja siirtyä Argentiinan suurseuraan Boca Juniorsiin ollakseen lähempänä perhettään.

Uruguaylainen Torreira, 25, kertoi ESPN Argentinan haastattelussa, että hänen äitinsä oli menehtynyt koronaviruksen takia. Hän pelaa parhaillaan lainalla Atlético Madridissa, mutta hänen katseensa on jo muualla.

– Yritän ymmärtää tätä tilannetta. Tätä on vaikea hyväksyä, mutta ajan kuluessa me opimme elämään tämän tuskan kanssa, kommentoi Torreira.

– Äitini oli 53-vuotias, kun hän kuoli koronaviruksen takia. Virus alkoi leviämään Fray Bentosissa (Torreiran perheen kotikaupungissa), ja hän vietti 11 päivää taistellen, mutta maanantaiaamuna sain kuulla huonoimman mahdollisen uutisen.

– Pyysin Atléticolta hieman vapaata. Cholo (päävalmentaja Diego Simeone) ymmärsi täysin ja antoi minulle viikon vapaata, mutta pyysin, että saisin jäädä hieman pidemmäksi aikaa. Palaan luultavasti sunnuntaina. Minun on hoidettava velvollisuuteni ja elämän on jatkuttava. Atlético on kohdellut minua todella hyvin, ja se on tärkeää.

– Tämä ei ole äkkipikainen tai hullu reaktio, joka johtuisi äidistäni. Olen aina sanonut, että haluan pelata Bocassa. Haluan kuollakseni pelata Bocassa ja tulen aina sanomaan niin. Äitini kuoliniltana yksi ensimmäisistä uutisen kuulleista ihmisistä oli agenttini. En halua pelata Euroopassa enää, haluan pelata Bocassa.

Torreiran ja Arsenalin sopimus päättyy vasta kesällä 2023, mutta hän toivoo seurojen pääsevän yhteisymmärryksen siirrosta Argentiinaan.

– Haluan olla lähellä kotiani ja perhettäni. Minulla on sopimus Arsenalissa ja olen lainalla Atléticossa, mutta haluan mennä Bocaan. Toivottavasti seurat pääsevät siitä sopuun.

Uruguayn maajoukkuepelaaja siirtyi Arsenaliin kesällä 2018 Sampdoriasta vajaan 30 miljoonan euron korvauksella. Kaikkiaan Torreira on esiintynyt Tykkimiesten paidassa 89 kertaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.