Chelsea isännöi Manchester Unitedia Valioliigan 26. ottelukierroksen herkkupalassa maanantai-iltana.

Chelsea lähtee kamppailuun Valioliigan sarjataulukon neljänneltä sijalta. Manchester United, joka on taulukossa yhdeksäntenä ja kuuden pisteen päässä Chelseasta, ei ole vielä onnistunut tekemään yhtäkään vierasmaalia Valioliigassa vuoden 2020 puolella.

Squawka

@Squawka
After Spurs found the net against Aston Villa today, there is only one team that is yet to score away from home in the Premier League in 2020.

It's.......Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær toivoo, että Unitedin muu ryhmä pystyy täyttämään loukkaantuneen Marcus Rashfordin jättämän aukon joukkueen kantavana voimana maalien parissa. Ennen talvitaukoa Anthony Martial ja kumppanit eivät siinä onnistuneet.

Tänään Solskjær on nimennyt avaukseensa portugalilaistaituri Bruno Fernandesin ja hiljattain sairastuvalta palanneen Eric Baillyn, jättäen nigerialaiskärki Odion Ighalon vielä aluksi penkille.

Manchester United

@ManUtd
Here's your #MUFC XI for tonight's game at Stamford Bridge 🔴

#CHEMUN

Frank Lampardin maalilla avaa puolestaan taas Willy Caballero, joka astui heikkovireisen Kepa Arrizabalagan tilalle jo ennen talvitaukoa pelatessaan täydet minuutit Leicesteriä vastaan. Tammy Abraham ei puolestaan ole pelikunnossa, joten piikissä avaa Michy Batshuayi yhdessä Pedron ja Willianin kanssa.

Chelsea FC

@ChelseaFC
T E A M 🤝 N E W S

Thoughts? #CHEMUN