Manchester United voitti lauantaina West Bromwichin 1-0 Valioliigassa.

West Bromwich Albion

@WBA
📋 Here’s tonight’s starting XI for our clash at Old Trafford.

#MUNWBA | #WBA

United otti heti alussa pallonhallinnan itselleen, mutta kotijoukkueella oli vaikeuksia päästä maalitonteille.

Reilun vartin kohdalla Anthony Martialle pedattiin paikka, josta olisi yksinkertaisesti pitänyt tehdä. Ranskalaishyökkääjä pääsi vetämään vapaasti alle 10 metristä, mutta laukaus suuntautui liian keskelle ja West Bromin maalivahti Sam Johnstone torjui.

Hetkeä myöhemmin West Brom sai ensimmäisen maalintekoyrityksensä aikaiseksi. Matheus Pereira vapautti puolittaiseen läpiajoon Karlan Grantin, jonka veto kimposi Unitedin puolustajasta kulmapotkuksi.

United jatkoi pyörittämistä, mutta se oli todella saamaton. Vain harva hyökkäys päättyi laukaukseen.

Tauolle mentäessä Manchester Unitedilla oli viisi maalintekoyritystä ja West Bromwichilla neljä.

Toista jaksoa oli pelattu alle minuutti, kun vierasjoukkueelle vihellettiin rangaistuspotku. Bruno Fernandes kaatoi palloa riistäessään Conor Callagherin, ja erotuomarin pilli soi. Videotarkistuksen jälkeen tuomio kuitenkin kumottiin ja peliä jatkettiin Unitedin vapaapotkulla.

Hetkeä myöhemmin tuomari antoi pilkun toisessa päädyssä, kun Juan Matan keskitys pysähtyi Darnell Furlongin käteen. Tällä kertaa tuomio säilyi. Pallon taakse asteli tuttuun tapaan Fernandes. Johnstone pysäytti portugalilaistähden vedon komeasti, mutta rangaistuspotku uusittiin, koska maalivahti irtosi viivaltaan liian aikaisin. Toisella yrittämällä Fernandes toimitti pallon sisään. Fernandes siirtyi Unitediin viime tammikuussa, mutta hän on ehtinyt tehdä manchesterilaisseuralle jo 12 pilkkumaalia. 1-0.

50% - Half of Bruno Fernandes' Premier League goals for Man Utd have been penalties (7/14), the highest ratio of any player to score for the club in the competition. Expert. #MUNWBA

Reilun tunnin kohdalla West Brom oli tulla tasoihin, kun Callum Robinsonin kaukolaukaus kimposi ylärimasta päätyrajan yli. Hetkeä myöhemmin Marcus Rashfordille tarjoutui sauma tuplata Unitedin johto lähietäisyydeltä, mutta Johnstone piti upealla torjunnallaan vieraat mukana pelissä.

West Brom ryhtyi loppua kohden prässäämään ylempää, mutta de Gea sai olla maalillaan suhteellisen rauhassa.

Manchester United nousi tuloksen myötä 13 pisteeseen ja yhdeksännelle sijalle. Kolme pistettä kerännyt West Bromwich jatkaa taulukossa 18:na.