Athletic: Man United pyrkii ostamaan laitapakin – nimikin oli jo mielessä, kunnes törttöily toi pitkän pelikiellon

© Kuva: Getty Images

Manchester United pyrkii löytämään markkinoilta oikean laitapakin. Asiasta kertoo The Athletic.

Lehden tietojen mukaan Unitedin listan kärjessä oli nimi Kieran Trippier. Neuvotteluja Atlético Madridin kanssa käytiin jo, kunnes Trippier sai vedonlyöntisääntöjen rikkomisesta peräti kymmenen viikon pelikiellon.

Manageri Ole Gunnar Solskjær on halukas tuomaan leveyttä eri pelipaikoille niin, että peliajasta käytäisiin kunnon kilpailua. Alex Tellesin tuominen joukkueeseen on saanut Luke Shaw’n nostamaan tasoaan, ja nyt Solskjær haluaisi nähdä saman ilmiön Aaron Wan-Bissakassa oikean pakin tontilla.

Athleticin mukaan toinen vaihtoehto Trippierin jälkeen on Max Aarons, mutta United ja Norwich eivät ole ainakaan toistaiseksi keskustelleet siirrosta. Norwichista on myös tehty selväksi, ettei se ole myymässä parhaita pelaajiaan kesken kauden.

Mikäli United onnistuu hankkimaan oikean pakin tammikuussa, tietää se ongelmia Brandon Williamsille, joka tällä hetkellä on varavaihtoehto laitapakin tontille. Se myös tarkoittaisi, ettei Diogo Dalotilla ole tulevaisuutta Unitedissa. Dalot on tällä hetkellä lainalla AC Milanissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.