Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær on pettynyt entisen joukkuekaverinsa Rio Ferdinandin kommentteihin toppari Phil Jonesista.

Ferdinand pelasi Unitedissa sekä Solskjærin että Jonesin kanssa, muttei säästellyt sanojaan kritisoidessaan jälkimmäistä Youtube-kanavallaan. Ferdinand sanoi, että Jones oli valtavan potentiaalinen pelaaja saapuessaan Unitediin, mutta loukkaantumiset ja itseluottamuksen puute ovat vesittäneet hänen uransa.

– Minusta hänen olisi pitänyt lähteä kauan sitten, kommentoi Ferdinand.

– Olen ymmälläni siitä, miten hänelle on annettu uusi sopimus, kun ottaa huomioon hänen viime vuotensa seurassa. Se ei vain käy minulle järkeen.

– Muistan, kun ennen oli raadettava uuden sopimuksen eteen, esiinnyttävä edukseen, oltava joukkueen tärkeä jäsen. Phil Jones ei sitä ole.

Solskjær ei katsonut Ferdinandin kommentteja hyvällä. Norjalaismanageri muistutti lehdistötilaisuudessaan, että hänkin kärsi omalla urallaan pahoista loukkaantumista. 29-vuotias Jones on viimeksi pelannut Unitedissa tammikuussa 2020.

– Philillä on ollut hirveät 18-19 kuukautta loukkaantumisten kanssa ja luultavasti sitäkin edeltävä vuosi, sanoi Solskjær Goalin mukaan.

– Minusta se (Ferdinandin kommentointi) oli täysin asiatonta. Minä tiedän paremmin kuin kukaan muu, miltä tuntuu olla loukkaantunut tuossa vaiheessa. Hän ei ole vielä edes 30-vuotias. Minun tultuani tänne hän on kärsinyt polvivammasta ja laittanut kroppansa likoon. Hän on aina antanut kaikkensa tälle seuralle.