Manchester United ei pelaa ensi kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa. Se varmistui lauantaina, kun Brighton voitti Manchester Unitedin Valioliigassa 4-0. Lue lisää täältä.

Todellisuudessa Manchester United oli menettänyt realistiset mahdollisuutensa paikkaan Mestarien liigassa jo muutama viikko sitten.

Lauantaina varmistui myös se, että kuluva kausi on pisteitä katsottaessa Manchester Unitedin surkein koko valioliigahistoriassa.

Manchester Unitedilla on vielä yksi sarjaottelu pelaamatta ja seura on kerännyt tähän mennessä vain 58 pistettä, joten se voi parhaimmillaan päästä 61 pisteeseen. Ennen tätä kautta Manchester Unitedin valioliigahistorian surkein pistesaldo oli kaudelta 2013-14, jolloin se keräsi 64 pistettä.

Manchester United on parhaillaan kuudentena Valioliigassa ja päätyy todennäköisesti samalle sijalle. Seitsemäntenä oleva West Ham voi vielä ohittaa Manchester Unitedin. Se on pelannut kaksi ottelua vähemmän ja on kuuden pisteen takamatkalla. Jos niin kävisi, joutuisi Manchester United Konferenssiliigan karsintoihin.

OptaJoe

@OptaJoe
58 - Manchester United’s defeat leaves them on 58 points with just one Premier League game remaining this season, guaranteeing that 2021-22 will see their lowest ever points total in a campaign in the competition (previously 64 in 2013-14). Rebuild?

LUE MYÖS: Manchester United murskattiin nöyryyttävästi Valioliigassa – Rangnick häpeissään: ”Anteeksiantamatonta”