Leedsin päävalmentaja Marcelo Bielsan sopimus päättymässä – tulevaisuuden suunnitelmat ovat selvät

© Kuva: Getty Images

Valioliigaan täksi kaudeksi nousseen Leeds Unitedin argentiinalaisluotsi Marcelo Bielsan tulevaisuus on ratkeamassa.

65-vuotias Bielsa nimitettiin Leedsin päävalmentajaksi kesällä 2018 ja hän onnistui toisella kaudellaan tekemään sen, minkä vuoksi hänet seuraan palkattiin. Leeds voitti viime kaudella Mestaruussarjan näytöstyyliin ja palasi Valioliigaan ensi kertaa sitten kauden 2003-04.

Leedsin paluu Valioliigaan on sujunut hyvin. Kauden viimeisen kolmanneksen lähestyessä seura keikkuu sarjataulukon keskikastissa ja on raapinut kymmenen pisteen kaulan putoamisviivaan. Seuran tavoite, sarjapaikan uusiminen, näyttää tällä hetkellä hyvinkin varmalta.

Bielsan nykyinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, mutta Leedsin omistaja Andrea Radrizzani on tehnyt selväksi, että hän haluaa kokeneen argentiinalaisluotsin jatkavan seurassa. Toistaiseksi nimiä ei kuitenkaan olla vielä rustattu sopimuspaperiin.

– Jos seura tarvitsee minulta vastauksen ennen kauden loppua, minä vastaan ​​ennen kauden loppua, Bielsa kertoi BBC:lle.

– En aio valmentaa muita joukkueita ennen kuin työni täällä Leedsissä on valmis.

Bielsa on kertonut tekevänsä päätöksen tulevaisuudestaan mieluiten vasta kauden päätteeksi. Argentiinalainen kuitenkin korostaa, että se ei tarkoita sitä, etteikö hän haluaisi jäädä Elland Roadille.

– Ulkopuolisen silmin se näyttää siltä, että seurapomo tarjoaa minulle jatkosopimusta ja minä viivytän päätöstäni, Bielsa lisäsi.

– Se voidaan tulkita siten, että seuralla on enemmän halua pitää minut, kuin minulla on halua jäädä. Haluan korostaa ettei asia ole näin.

– Kaudesta on kolmasosa vielä jäljellä. Ehkä tänä aikana tapahtuu asioita, jotka muuttavat mieltymystä. Se on hyödyllistä pitää mielessä. Näin minä asian ajattelen.

– Mutta kuten sanoin, jos he tarvitsevat vastauksen ennen kauden loppua, annan sen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.