Vaikka valioliigakausi 2020-21 päättyi jo yli kaksi viikkoa sitten, ei Leedsin huippuluotsi Marcelo Bielsa ole suostunut ottamaan lomaa jalkapallon parista.

Bielsa nimittäin kuvattiin pitämässä Leedsin alle 11-vuotiaiden joukkueelle harjoituksia maanantai-iltana – asia, jota ei Valioliiga-tason managereilta kovin usein näe.

Argentiinalaisvalmentaja oli pukeutunut Leedsin shortseihin ja t-paitaan paikallisella tekonurmikentällä, jossa rinkiin kerääntyneet lapset kuuntelivat tarkkaan hänen viisaita sanojaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Sparky J

@JPHElectrical
How often do you get a Premier league manager turning up on a Monday night out of season, to take a U11's training session.
This is one of the reasons why this man will be classed as a Leeds Legend.
#lufc #mot #waccoe

Bielsa laittoi Leedsin nuoret lupaukset pelaamaan kuuluisaa ”murhapalloa”, joka on brutaali ja intensiivinen harjoitus, jossa ei ole lainkaan tuomaria, pelikatkoja tai kenttärajoja.

Leedsin fani Matthew Price oli paikalla seuraamassa Bielsan 1,5 tunnin mittaisia harjoituksia ja kertoi lasten rakastuneen kyseiseen pelitapaan.

[readmore from=Marcelo-Bielsa]

– Hän (Bielsa) saapui paikalle ja sanoi, että he pelaisivat murhapalloa – mikä oli lasten mielestä fantastista, Price kertoi Yorkshire Evening Postille.

– Hän yritti huijata heitä ja sanoa, että peli kestäisi kolme tuntia. Lapset rakastivat sitä, eivätkä he voineet uskoa, että Bielsa oli saapunut treenaamaan heitä.

– Bielsa kertoi treenaavansa heitä hänen tulkkinsa kautta. Bielsa on sankari heille – hän on sankari meille kaikille – mutta näille lapsille hän on entistä suurempi sankari.

Newell's Old Boys - English News

@Newells_en
Football never stops for El Loco ☀️

Marcelo Bielsa was pictured today watching some of the young #LUFC academy teams.

📸 @smithdog180986

Lähde: Sport Bible