Brentfordin suomalaishyökkääjä Marcus Forss on nimetty Englannin Mestaruussarjan viikon joukkueeseen.

Forss maalasi kahdesti, kun Brentford hävisi 2-3-lukemin Stoke Cityn vieraana lauantai-iltana. WhoScored.com antoi 21-vuotiaan turkulaisen suorituksesta komean arvosanan 8.2.

Forss vaihdettiin kentälle noin tunnin pelin jälkeen, kun hänen joukkueensa oli vielä kolmen maalin takaa-ajoasemassa. Ensimmäisen maalinsa hän viimeisteli Ivan Toneyn nokkelasta pystysyötöstä ja toisen Stoke-puolustajan virheestä pelin lisäajalla. Brentfordin harmiksi osumat eivät tuoneet vierasreissulta pisteitä.

Forss on tehnyt tällä kaudella kolme maalia Englannin Mestaruussarjassa, vaikka hän on aloittanut kaikki neljä otteluaan penkiltä ja saanut vastuuta vain 89 minuutin verran. Suomalaiskärki on siis tehnyt sarjassa maalin joka 30:s minuutti.

Englannin Liigacupissa Forss on tehnyt kaksi maalia neljään peliin, osuen kertaalleen sekä West Bromwichia että Fulhamia vastaan.

Jos allaoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Sky Bet Championship

@SkyBetChamp
Here's your #SkyBetChampionship Team of the Week, powered by @WhoScored ratings!

#EFL

Jos allaoleva video ei näy, klikkaa tästä.

Norwichin suomalaiskärki Teemu Pukki onnistui myös viikonloppuna maalinteossa, kun Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonneet Kanarialinnut voittivat Wycomben 2-1-lukemin (lue lisää).