Missä Marcus Rashfordin pala kakusta? – Bruno Fernandes puolustelee Manchester Unitedin kärkimiestä

© Kuva: Getty Images

Marcus Rashford ansaitsee enemmän arvostusta hänen ”ilmiömäisestä” panoksestaan Manchester Unitedin joukkueelle, vaikka hänen maalihanansa ovatkin hieman kuivuneet, sanoo Bruno Fernandes.

Rashford teki kauden 15. maalinsa Valioliigassa, kun hän laukoi rangaistuspotkunsa sisään Manchester Unitedin 5-2-voitossa Bournemouthia vastaan viime viikolla. Manchester United on tehnyt 15 valioliigamaalia ottelutauon jälkeen.

Vaikka kyseessä onkin hänen tehokkain kautensa täysosumien ja maalisyöttöjen valossa, ei Rashford ole vielä onnistunut tekemään yhtäkään pelitilannemaalia Valioliigan jatkuttua. Fernandesin mukaan hän on kuitenkin huipputärkeä osa Unitedin joukkuetta.

– Kaikki tuntuvat puhuvan siitä, miten Marcus ei tee maaleja, mutta hän tekee ilmiömäistä työtä, Fernandes kertoi Manchester Unitedin verkkosivuille maanantain Southampton-ottelun alla.

– Hän ei ehkä tee niin paljon maaleja tällä hetkellä, mutta tällä tahdilla millä me pelaamme, myös hän tulee saavuttamaan suurempia numeroita. Jalkapallossa kaikki ei ole kiinni vain maaleista ja maalisyötöistä, vaan myös ryhmätyöstä, ja Marcus pelaa hyvin joukkueelle.

– Toivon että Marcus voi tehdä enemmän maaleja, koska hän ansaitsee niitä siitä näkymättömästä työstä mitä hän joukkueellemme tekee.

Manchester Unitedilla on tänään maanantaina tilaisuus nousta sarjataulukon kolmanneksi, kun se isännöi Southamptonia Old Traffordilla.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.