Ole Gunnar Solskjær kommentoi maajoukkueen mukana hölmöilleen Mason Greenwoodin tilannetta – osoitti sormella myös Gareth Southgaten suuntaan: ”Minun täytyy olla rehellinen”

© Kuva: Getty Images

Manchester United avaa valioliigakauden tulevana lauantaina, kun se kohtaa Crystal Palacen Old Traffordilla kello 19.30 Suomen aikaa. Man Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær antoi perjantain lehdistötilaisuudessa tilannepäivitystä Mason Greenwoodista.

Greenwood sai debyytin Englannin maajoukkueessa Nations Leaguen ottelussa Islantia vastaan 5. syyskuuta. Sen jälkeen Greenwood ja Manchester Cityn Phil Foden hölmöilivät Islannissa rikkoen UEFA:n koronasäädöksiä. Rikkomusten takia Englannin maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate lähetti molemmat pelaajat kotiin kesken maajoukkuekomennuksen.

Solskjær otti perjantaina kantaa 18-vuotiaan hyökkääjälupauksensa toilailuun. Greenwood teki viime kaudella Valioliigassa kymmenen maalia ja nousi Man Unitedin avauksen pelaajaksi.

– Totta kai olen puhunut Masonin kanssa. Se mistä puhuimme, jää meidän väliseksi. Pojalla oli upea kausi, hän on juuri lyönyt läpi.

– Minä, seura ja koko seuran henkilökunta olemme paiskineet rajusti töitä. Annoimme Masonille tarpeeksi peliaikaa kentällä ja tarjosimme hänelle palstatilaa mediassa. Kauden päättymisen jälkeen meillä on ollut vain kaksi viikkoa vapaata, ja sitten he kutsuvat hänet maajoukkueeseen, Solskjær alusti.

Solskjær oli toivonut Greenwoodille lepoaikaa pitkän kauden jälkeen.

– Minun täytyy olla rehellinen ja kertoa, että yritin parhaani antaakseni hänelle lepoa kesällä. Seurana me pyysimme erityisesti ja ilmaisimme sen selkeästi, että hänen pitäisi levätä. Hän tarvitsee lepoa niin henkisesti kuin fyysisestikin tuollaisen kauden jälkeen, ja sitten heti ensimmäisenä hän saa maajoukkuekutsun ja heti perään hän on median riepoteltavana.

– Olemme tehneet kaikkemme suojellaksemme häntä ja aion auttaa häntä jatkossakin. Kunhan hän pääsee takaisin päivittäiseen tekemiseen kiinni, kaikki on taas hyvin, Solskjær sanoi.

Greenwood on Solskjærin käytettävissä Crystal Palacea vastaan.

– Hän on osa ryhmää. Hän harjoitteli koronasäädösten takia itsekseen jonkin aikaa, ja heti kun mahdollista, hän oli joukkueen mukana.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!