Harry Redknapp syyttää Mauricio Pochettinon lähtöpasseista Tottenhamin pelaajia: ”He alisuorittavat tällä hetkellä massiivisesti”

© Kuva: Getty Images

Harry Redknapp syyttää Tottenhamin pelaajia manageri Mauricio Pochettinon potkuista.

Tottenham tiedotti tiistaina illalla, että kesästä 2014 lähtien joukkuetta valmentanut Pochettino on saanut apulaisineen lähteä seurasta.

Viime kaudella ensimmäistä kertaa historiassaan Mestarien liigan loppuotteluun päässyt Tottenham on aloittanut tämän kauden heikosti. Se on Valioliigassa vasta 14. sijalla, 11 pisteen päässä kärkinelikosta, ja liigacupista se putosi kolmannella kierroksella hävittyään Kakkosliigassa pelaavalle Colchester Unitedille. Tottenham on voittanut koko kauden aikana vain viisi ottelua.

Pochettinon aikana Tottenham ylsi neljä kertaa viiden kauden aikana Valioliigan kärkinelikkoon.

Harry Redknapp toimi Tottenhamin managerina vuosina 2008-2012. Kuva: Getty Images

Tottenhamia vuosikymmenen vaihteessa luotsannut Redknapp näkeekin, että vika ei ole ollut tällä kaudella argentiinalaisvalmentajassa, vaan lontoolaisten pelaajissa.

– Ihmiset puhuvat siitä, että kaikki pelaajat rakastavat häntä. Jos he rakastavat häntä niin paljon, ehkä heidän kaikkien olisi pitänyt ruveta pelaamaan hieman paremmin, kommentoi Redknapp Sky Sportsille.

– Se oli loppujen lopuksi heidän syynsä, että hänet erotettiin. He eivät ole esiintyneet tarpeeksi hyvin, siksi hän menetti työnsä. Ehkä heidän olisi pitänyt pärjätä hieman paremmin, jos he kaikki rakastivat häntä niin paljon.

– Ihmiset sanovat, että he tarvitsevat paremman joukkueen. Katsokaapa heitä. Heillä on neljä maajoukkuetason laitapuolustajaa, maajoukkuepelaajia joka puolella, Englannin maajoukkuepelaajia, maajoukkuepelaajia joka puolelta. Eikä heiltä puutu hyökkäysvoimaakaan. He alisuorittavat tällä hetkellä massiivisesti.