Mesut Özil näki tilaisuutensa tulleen, kun Saksa romahti Espanjaa vastaan Nations Leaguen ottelussa maalein 0-6.

Özilin maajoukkueura päättyi jokseenkin riitaisissa tunnelmissa vuoden 2018 MM-kisojen jälkeen. Özil koki, että hänestä tehtiin syntipukkia, eikä miestä ole sen koommin maajoukkueessa nähty.

Sittemmin maajoukkueura on päättynyt myös muun muassa Thomas Mülleriltä ja Jérôme Boatengilta, kun päävalmentaja Joachim Löw on halunnut uudistaa joukkuetta.

Nuorennusleikkaus ei mennyt ihan nappiin tiistai-iltana, kun joukkue vieraili Sevillassa. Espanja oli täysin ylivoimainen, ja pelin jälkeen Löwkin myönsi, ettei ”Saksalla ollut mitään mahdollisuuksia”.

Saksa on viimeksi hävinnyt maaottelun 0-6 Itävallalle vuonna 1931.

Saksan romahduksen jälkeen Mesut Özil avasi Twitterin ja lähetti viiltävän kuitin, jonka voi tulkita piikiksi nimenomaan Löwille.

– Aika ottaa Jérôme Boateng takaisin [Saksan maajoukkueeseen], Özil kirjoitti.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Özil on viime aikoina kunnostautunut kuittailussa. Ennen Boateng-twiittiä Özil otti kantaa Toni Kroosin ja Pierre-Emerick Aubameyangin väliseen sanasotaan. Özil vaikutti ottavan ”maskituuletuskiistassa” Aubameyangin puolen.

Aiemmin syksyllä Özil puolestaan kritisoi Arsenalin johtoa Gunnersauruksen potkuista. Özil ei sen sijaan maininnut, että hän ei itse ole ollut halukas leikkaamaan omaa jättimäistä palkkaansa.

Kuittailua Özililtä siis tällä hetkellä tulee, mutta peliesityksiä vähemmän. Mies kun jätettiin ulos Arsenalin Valioliiga- ja Eurooppa-liiga-miehistöistä.

Özil pelasi Arsenalin paidassa viimeksi maaliskuussa.

LUE MYÖS: