Manchester Unitedin väliaikaisvalmentaja Michael Carrick sanoo, että manageri Ole Gunnar Solskjærin potkut tulivat hänelle täytenä yllätyksenä.

Unitedia pelaajaurallaankin edustanut Carrick nostettiin Unitedin väliaikaisvalmentajaksi Solskjærin saatua kenkää sunnuntaina vajaan kolmen vuoden pestin jälkeen.

[readmore from=Manchester-United]

Carrick aloitti Unitedin valmennusryhmässä kesällä 2018, ja hänen on määrä ottaa väliaikainen vetovastuu joukkueesta, kunnes seura löytää väliaikaismanagerin, joka ottaa ohjat ensi kesään asti.

Lehdistötilaisuudessaan Carrick sanoi, ettei hänelle ole kerrottu, kuinka kauan hän jatkaa väliaikaisvalmentajana. Hän on kuitenkin valmis auttamaan seuraa niin kauan kuin häntä tarvitaan.

Hänen ensimmäinen tehtävänsä on tuoda Unitedille kaivattu tulos tiistaina Mestarien liigan lohkovaiheen pelistä Villarrealia vastaan. Voitolla United varmistaisi paikkansa jatkopeleissä.

– Siitä on kirjaimellisesti vain hieman yli 24 tuntia, kun kaikki tapahtui, eikä otteluun ole juuri sen enempää aikaa, joten keskityn vain siihen, sanoi Carrick Sky Sportsin mukaan.

– Olen valmis auttamaan seuraa niin kauan kuin minua tarvitaan. Ja sitten jatkan omassa tehtävässäni, kun joku ottaa managerin paikan. Odotan innolla tätä päivää ja pelaajien valmistamista otteluun.

Carrick kertoi, että hänkin sai tietää Solskjærin potkuista vasta sunnuntaiaamuna. United oli edellisenä päivänä hävinnyt Valioliigassa sarjanousija Watfordille 1-4.

– Sain kuulla siitä harjoituskentällä eilen aamulla. En usko, että kukaan tiesi siitä sen enempää. Puhuin [varapuheenjohtaja] Edille (Woodward), kun saavuin harjoituskeskukseen, mutta niin se tapahtui.

– Harjoitusten organisoimisessa tuli hieman kiire, mutta se meni kaiken huomioiden todella hyvin, ja se hoidettiin todella tyylikkäällä tavalla, etenkin Olen osalta.

– Se osoittaa, kuinka tyylikäs ja nöyrä hän todella on.