Chelsean belgialaispelaaja Michy Batshuayi oli taas vireessä maajoukkueessa. Hyökkääjä iski maalin Kazakstania vastaan pelatussa EM-karsintapelissä, kun Belgia otti 2−0-voiton.

Batshuayi teki kaksi maalia San Marinon verkkoon syyskuussa, mutta pelkät maalit Belgian paidassa eivät riitä maajoukkueen päävalmentaja Roberto Martínezille.

− Hän ei pelaa tarpeeksi Chelseassa. Se on sääli, vaikka hän maajoukkueessa maaleja tekeekin, Martínez sanoi belgialaislehti Het Nieuwsbladille.

Batshuayi joutuu kilpailemaan peliajasta Chelseassa muun muassa Tammy Abrahamin ja Olivier Giroud’n kanssa. Eritoten Abraham on pelannut vakuuttavasti Valioliigassa.

Belgia on jo varmistanut paikan vuoden 2020 EM-turnaukseen. Kaikki kahdeksan peliään karsinnoissa tähän mennessä voittanut Belgia on tulivoimainen ryhmä, mistä kertoo muun muassa hurja maaliero +29.

Kilpailutilanne on kova siis myös Belgian maajoukkueessa.

− Toivottavasti hän pelaa enemmän (Chelseassa), koska tarvitsemme häntä. Mutta hänen täytyy pelata, muuten tilanteeseen pitää löytää ratkaisu, Martínez varoitteli.

Lähde: Football London