Marcelo Bielsa ja Frank Lampard eivät tulleet kovin hyvin toimeen kauden 2018-19 Mestaruussarjassa. Nyt argentiinalaisluotsi saattaa kuitenkin tehdä Chelsea-managerille suuren palveuksen tämän kesän siirtoikkunassa.

Leeds United on London Evening Standardin mukaan kiinnostunut belgialaishyökkääjä Michy Batshuayista. Vuonna 2016 Stamford Bridgelle siirtynyt kärkimies ei ole lunastanut odotuksiaan Chelsean paidassa, minkä takia seura haluaisi myydä hänet mahdollisimman pian eteenpäin.

Ennen hänen 39 miljoonan euron siirtoaan Chelseaan Batshuayi pelasi Bielsan alaisuudessa ranskalaisseura Marseillessa, missä kärkimies paukutti 10 maalia 29 otteluun. Batshuayin sopimus Chelsean kanssa päättyy ensi kesänä, eikä Lampard näe hänelle enää lainkaan käyttöä.

Chelsea on käyttänyt tänä kesänä jo yli 90 miljoonaa euroa uusiin pelaajahankintoihin, eikä siirtotoiminta lontoolaisseurassa ole vielä ohitse. Joukkue tavoittelee esimerkiksi Bayer Leverkusenin Kai Havertzia ja Leicesterin Ben Chilwelliä, minkä takia Batshuayin 120 000 euron viikkopalkka olisi hyvä saada listoilta pois.

Batshuayi on viettänyt Chelsea-uransa aikana lainajakson Borussia Dortmundissa, Crystal Palacessa ja Valenciassa. Päättyneellä kaudella 26-vuotias pelasi vain 16 ottelua Lampardin alaisuudessa, eikä tilillekään kertynyt kuin yksi vaivainen täysosuma.

[readmore from=Siirtouutiset]

Tammy Abrahamin loukkaannuttua tammikuussa, Batshuayi sai tilaisuuden osoittaa arvonsa Chelsealle. Hän kuitenkin suoriutui heikosti ja Olivier Giroud otti nopeasti avauksen paikan itselleen. Nyt kun kuvioihin astuu myös Timo Werner, ei Batshuayilla ole tulevaisuutta Stamford Bridgellä.

Uutta hyökkääjää etsivä Crystal Palace on myös kiinnostunut Batshuayista, joka suoriutui Selhurst Parkilla hyvin hänen lainajaksonsa aikana. Pelaajan korkea palkka voi kuitenkin koitua seuralle ongelmaksi.