Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on vastannut Mohamed Salahin ympärillä pyöriviin siirtohuhuihin.

Salah, 28, nousi nopeasti Liverpoolin tärkeimpien pelaajien joukkoon siirryttyään AS Romasta Anfieldille kesällä 2017. Egyptiläishyökkääjä on tehnyt seuralle 110 maalia 173 otteluun ja auttanut joukkueensa samalla sekä Valioliigan että Mestarien liigan voittoon.

Egyptin entinen maajoukkuepelaaja Mohamed Aboutrika aiheutti kuitenkin kohua Liverpool-talismaanin ympärille aiemmin tällä viikolla, kun hän totesi Salahin olevan pettynyt tilanteeseensa Anfieldilla.

Aboutrikan mukaan Liverpool olisi jopa valmis myymään Salahin taloudellisen tilanteensa parantamiseksi, minkä vuoksi potentiaalista kesäsiirtoa Real Madridiin tai Barcelonaan on pidetty mediassa jopa mahdollisena.

LUE MYÖS: Liverpoolin Mohamed Salah ei sulje pois siirtoa Real Madridiin tai Barcelonaan: ”Kaikki on seuran käsissä”

Kyseiset väitteet kantautuivat tietysti myös Kloppin korviin, joka kuitenkin vaikutti tukahduttaneen puheet Salahin mahdollisesta lähdöstä saman tien.

– Me emme koskaan puhu diileistä [julkisesti], joten miksi me ryhtyisimme siihen nytkään?, Klopp tuhahti lehdistölle ennen Liverpoolin sunnuntaista ottelua West Bromia vastaan.

[readmore from=Liverpool]

– Mo on hyvällä tuulella, hyvässä vauhdissa ja todella hyvässä kunnossa, joten se on minulle kaikista tärkeintä.

– Harjoituksissa ei tänään ollut kameroita, mutta te olisitte nähneet hänet nauravan hyvin paljon. Hän todella nautti treeneistä.

– Kaikki muu on mukavaa kirjoitettavaa teille, mutta sisäisesti, minulla ei ole [mitään sanottavaa].