Mohamed Salah kommentoi tulevaisuuttaan hyvin suorasukaisesti – ”Se tekisi minut todella surulliseksi”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin supertähti Mohamed Salah’n tulevaisuudesta on riittänyt viime aikoina keskustelua.

29-vuotias egyptiläishyökkääjä on tällä hetkellä yksi maailman parhaimmista pelaajista, mutta jatkaako hän uraansa Liverpoolissa, vai onko lähitulevaisuudessa edessä seurasiirto?

Se on hyvä kysymys, johon tuskin kukaan osaa vielä antaa varmaa vastausta. Salah’n suorasukaiset kommentit kuitenkin viittaavat siihen, että peliura jatkuu Anfieldilla myös nykyisen sopimuksen umpeutumisen [kesäkuu 2023] jälkeen.

– Jos minulta kysytään, haluaisin jäädä tänne [Liverpooliin] peliurani viimeiseen päivään asti. Mutta en voi sanoa siitä sen enempää, se ei ole minun käsissäni, Salah kertoi Sky Sportsille.

– Se riippuu siitä, mitä seura haluaa, kyse ei ole pelkästään minusta. Tällä hetkellä en kuitenkaan näe itseni pelaavan koskaan Liverpoolia vastaan. Se tekisi minut surulliseksi, todella surulliseksi… Mutta katsotaan mitä tapahtuu tulevaisuudessa.

Salah on edustanut Liverpoolia vuodesta 2017 lähtien. Hän on voittanut seuran kanssa muun muassa Valioliigan mestaruuden sekä Mestarien liigan. Kuluvalla kaudella hän on ollut huipputehokas ja takonut 11 otteluun tehot 12+4.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!