Newcastle-kannattajat raivoissaan: ”Michelin-ravintolasta nakkikioskiksi”

© Kuva: Getty Images

Newcastlen kannattajat ovat jälleen osoittaneet mieltään, yhden seuran omistaja Mike Ashleyn SportsDirect -ketjun myymälän edustalla. Mielenosoittajien kylteissä teksti ketjun logossa oli muokattu muotoon SportsNeglect.

Protesti on jälleen suunnattu suoraan omistajalle, joka kannattajien mukaan on syypää Harakoiden nykytilaan. Tuoreesta valmentajanimityksestä sen sijaan ei ole kyse.

– Tällä ei ole mitään tekemistä Steve Brucen kanssa. Tämä on Mike Ashley -asia; Mike Ashely on repinyt seuramme riekaleiksi, sanoo The Magpie Groupin tiedottaja.

– Viimeisten 12 vuoden aikana hän on tuhonnut seuran resurssit, myynyt parhaat pelaajamme, hankkimatta näille korvaajia. Ashley on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Newcastlen. Ennen hänen tuloaan olimme vakavasti otettava haastaja, sen jälkeen olemme pudonneet Valioliigasta kahteen otteeseen.

Vaikka virallinen kanta ei olekaan managerinimitystä vastaan, ei entinen Sunderland-käskijäkään herätä kannattajakunnassa suurta hilpeyttä.

– Olemme muuttuneet Michelin-ravintolasta nakkikioskiksi, The Magpie Channelin Matthew Renton kommentoi YouTubessa.

– Mestarien liigan voittanut manageri vaihtui keskikastin mestaruussarjamanageriin. Tämä kuvaa hyvin seuraa Ashleyn alaisuudessa. Täydellistä toivottomuutta vailla mitään kunnianhimoa. Emme muista huonompia aikoja Newcastle-faneille.

Lähde: Sky Sports


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.