Newcastle se jaksaa edelleen yllättään Steve Brucen alaisuudessa.

Newcastle haki arvokkaan 2-0-voiton Crystal Palacen vieraana. Maalinteossa onnistuivat Callum Wilson ja Joelinton.

Ottelun ensimmäinen jakso oli harmaatakin harmaampi. Ei se sinänsä yllätyksenä tullut. Kauden 2018-19 alusta lukien Palace on mennyt Valioliigassa tauolle maalittomassa tilanteessa 34 kertaa, Newcastle 32.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

0-0 - The five sides with the most Premier League games that were nil-nil at half-time since the start of the 2018-19 season:

34 - Crystal Palace
32 - Newcastle
30 - Wolves
29 - Everton
28 - Burnley

Shock.

Peli oli kovaa vauhtia jo päättymässä maalittomaan tasapeliin, joskin Palace painoi päälle. Kotijoukkue loi muutamankin hyvän maalipaikan, kunnes yhtäkkiä Wilson irtosi Joelintonin syötöstä. Wilsonille maali oli jo seitsemäs tämän kauden Valioliigassa.

Hetkeä myöhemmin osat vaihtuivat ja Joelinton pääsi maalin makuun. Se oli brasilialaishyökkääjälle ensimmäinen osuma Valioliigassa sitten kesäkuun. Kaiken kaikkiaan 44 miljoonaa euroa maksanut Joelinton on nyt tehnyt kolme maalia 47 valioliigaottelussa.

Voitto nosti Newcastlen sarjassa kymmenenneksi ohi Manchester Unitedin, Arsenalin ja Manchester Cityn. Palace on sijalla 13.