Isot hälytykellot soivat taas Valioliigassa – koko suurseuran edustusjoukkue koronakaranteeniin

© Kuva: Getty Images

Valioliigataulukon sijalla 13. oleva Newcastle saattaa olla sivussa kentiltä tovin. Ja kyllä, kyse on siis koko seuran edustusjoukkueesta. Syy poikkeustilanteeseen on valitettavan tuttu.

Steve Brucen manageroimassa Magpiesissa velloo koronatartuntojen rypäs. The Guardianin mukaan valmentaja perui ryhmän sunnuntain harjoitukset, ja määräsi sen tukikohdan syväpuhdistukseen, kun joukkueen piirissä oli ilmennyt viisi uutta tartuntatapausta. Kaikki kyseisen ryhmän ”kuplaan” kuuluvat testattiin uudelleen, mutta jo tähän mennessä löytyneiden tartuntojen määrä asettaa lähitulevaisuuden ylle raskaan varjon.

Newcastlen ohjelmassa on Aston Villan kohtaaminen perjantaina; tämän ottelun siirtopyyntö lienee tulossa. Mikäli pelin ajankohtaa muutetaan, on se ensimmäinen vastaava toimenpide Valioliigassa viime kesäkuun jälkeen.

Brucella on henkilöstö-ongelmia ilmankin koronaa – joukkueen vahvuudesta olivat viime perjantain Crystal Palace -ottelusta poissa Jamaal Lascelles, Isaac Hayden, Allan Saint-Maximin, Andy Carroll ja Emil Krafth.

Harakoiden harjoituskenttä on suljettuna ainakin keskiviikkoon saakka.


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?