Norwichin managerilta suoraa puhetta joukkueen asemasta Valioliigassa

© Kuva: Getty Images

Norwichin valmennusjohdolla riittää työsarkaa, jotta joukkue olisi iskukykyinen tulevassa kamppailussa Leedsiä vastaan.

Kanarialinnut kärsi karmean 0–7-tappion viime viikonloppuna Stamford Bridgellä, ja kaiken lisäksi puolustaja Ben Gibson joutui pelikieltoon saatuaan ottelussa punaisen kortin.

– Kyllä, ei ole helppoa päästä yli tuollaisesta tuloksesta. On aina helpompaa tulla hyväntuulisena kentälle, kun takana on kolme tai neljä rohkaisevaa viikkoa harjoituskentällä ja pari hyvää ottelutulosta, Norwichin manageri Daniel Farke kommentoi Eastern Daily Pressin mukaan.

– Seitsemän maalin päästäminen on kivuliasta, mutta emme yritä kilpailla Chelsean kanssa Valioliigassa. Meidän pitää keskittyä peleihin, joissa kohtaamme oman tasoisiamme vastustajia. Juuri nyt meillä on vain yksi aihe, ja se on seuraava kotipelimme Leedsiä vastaan.

Seitsemän maalin tappio Chelseata vastaan sivusi Norwichin kaikkien aikojen suurinta pääsarjatappiota.

– Chelsea oli erinomainen. Sen peli oli niin sujuvaa, mutta me teimme heidän elämämme liian helpoksi joissakin tilanteissa. Pystymme parempaan, paljon parempaan, pallon kanssa ja ilman sitä, sanoo Farke.

Norwichin saldo Valioliigassa on synkkä, sillä se on kerännyt yhdeksässä pelissä vain kaksi pistettä. Maaliero on 2–23, ja suomalaiskärki Teemu Pukki on vastannut joukkueen kummastakin täysosumasta.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!