Wolverhampton teki kauden tärkeimmän kiinnityksensä – huippuluotsi pitkään jatkosopimukseen

© Kuva: Getty Images

Nuno Espirito Santo on allekirjoittanut vuoteen 2023 ulottuvan jatkosopimuksen Wolverhamptonin kanssa. Seura tiedotti tärkeästä kiinnityksestään virallisilla kotisivuillaan.

Nunon aiempi sopimus olisi umpeutunut kauden 2020-21 jälkeen.

Nuno on tehnyt sensaatiomaista työtä Wolvesin peräsimessä toukokuusta 2017 lähtien. Portugalilaisvalmentaja nosti joukkueen ensimmäisellä yrittämällä Valioliigaan, voitettuaan Englannin Mestaruussarjan peräti 99 pisteen voimin kaudella 2017-18.

Nunon pelityyli on tuottanut tulosta myös pääsarjatasolla, missä Wolverhampton ryhtyi taistelemaan Valioliigan europelipaikoista heti sarjanousunsa jälkeen.

Kaudella 2018-19 Wolverhampton napsi peräti 16 pistettä perinteisiltä TOP6-joukkueilta, voittaen sekä Manchester Unitedin, Tottenhamin, Chelsean että Arsenalin matkalla sarjataulukon seitsemännelle sijalle.

Kyseisen sijoituksen myötä Wolverhampton palasi ensimmäistä kertaa 39 vuoteen eurokentille ja kaudella 2019-20 joukkue pelasi kotimaisten kilpailuiden lisäksi Eurooppa-liigassa. Turnaus päättyi puolivälierävaiheessa Sevillaa vastaan ja sijoitus Valioliigassa oli jälleen seitsemäs.

Wolverhampton aloittaa uuden valioliigakautensa Nunon alaisuudessa huomenna, maanantaina, kun se vierailee Bramall Lanella Sheffield Unitedin vieraana.