Man Unitedin Solskjær kertoi Pogbaa ja Fernandesia koskevista suunnitelmistaan

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær myöntää, että keskikenttäpelaajien peluuttaminen aiheuttaa hänelle päänsärkyä. Hänen mukaansa ongelma on kuitenkin positiivinen.

Erityisesti jalkapalloihmisiä on puhuttanut se, voiko tammikuussa hankittu Bruno Fernandes olla samaan aikaan kentällä Paul Pogban kanssa, koska miehet ovat pelaajina niin samantyyppisiä.

Teknisesti taitavan ja urheilullisen Pogban peluuttaminen alemmassa roolissa keskikentällä ei joidenkin mielestä kannata, mutta manageri aikoo olla joustava taktiikoissaan.

– Mielestäni me voimme pelata monella eri tavalla, Solskjær vakuuttaa Sky Sportsin haastattelussa.

– Bruno on pelannut keskikentän keskustassa, oikealla ja vasemmalla, kasipaikalla, kymppipaikalla, timanttiryhmityksessä. Samoin Paul. Ja minulla on Scott McTominay, Fred ja Nemanja Matić aiheuttamassa minulle päänsärkyä, kun minun on jätettävä heitä ulos (avauskokoonpanosta). Se on hyvä tilanne.

Fernandes ja Pogba olivat jo samaan aikaan avauksessa, kun manchesterilaiset nuijivat Sheffield Unitedin viime viikon liigakamppailussa.

Unitedin viime aikojen tulokset ovat osoittaneet, että Old Traffordilla ollaan menossa oikeaan suuntaan vaikeiden vuosien jälkeen. Valioliigan kärkeen on kuitenkin vielä matkaa.

– Kaikki tekevät töitä yhteisen tavoitteen eteen, mutta todisteet siitä näkyvät kentällä, norjalainen tiivistää.