Chelsea aloitti Mestarien liigan pudotuspelit vahvasti, kun se kaatoi tiistai-iltana pelatussa neljännesvälierien avausosaottelussa Atlético Madridin 1-0-lukemin.

Chelsean sankariksi nousi huimassa vireessä tämän kauden Mestarien liigassa ollut Olivier Giroud, joka täräytti häikäisevän saksipotkumaalin ottelun toisella puoliajalla. Maali oli Giroudille jo kuluvan kauden kuudes chämppärissä.

Chelsea FC

@ChelseaFC
We had to wait a while for the decision, but it came and it was so, so sweet! 🤩

@_OlivierGiroud_'s spectacular overhead kick gives us the lead and an away goal! 🙌

🔴 0-1 💠 [70’] #ATMCHE

Chelsea FC

@ChelseaFC
GIROUD!!!! WOW, WHAT A GOAL! 🔥🔥🔥

#ATMCHE

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

34-vuotias konkarihyökkääjä kertoi ottelun jälkeen, että joukkue halusi pedata itselleen hyvät lähtökohdat Stamford Bridgellä pelattavaan toiseen osaotteluun ja lähti otteluun voitto mielessä.

– Tulimme tänne vahvoilla aikomuksilla voittaa peli. Tiesimme, että pelaamalla omaa peliämme voisimme aiheuttaa heille ongelmia, Giroud kertoi BT Sportille.

– Onnistuimme pelitaktiikassamme hyvin. Olimme erittäin itsevarmoja ja sitoutuneita. Tiesimme heidän vahvuutensa ja käsittelimme sen hyvin.

– Tiedämme vierasmaalin merkityksen europeleissä, joten olen iloinen voidessani auttaa joukkuetta voittamaan pelin.

– Olemme erittäin tyytyväisiä voittoon, se oli ansaittu voitto tänään. Ottelupari on kuitenkin vielä kesken, joten meidän on pysyttävä keskittyneinä ja saatettava työ loppuun.

Chelsean ja Atlético Madridin välinen toinen osaottelu pelataan Stamford Bridgellä 17. maaliskuuta.